IN2 hospITal days 2012 – konferencija o poslovnim i informatičkim rješenjima za bolnice

Fotografija članka: IN2 hospITal days 2012 – konferencija o poslovnim i informatičkim rješenjima za bolnice

Primarni cilj konferencije je razmjena informacija među stručnjacima koji se suočavaju s operativnim, kadrovskim, informatičkim, financijskim ili drugim poslovnim izazovima u upravljanju bolnicama.

Oglas

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici zdravstvene vlasti, uprava bolnica te stručnjaci s područja ICT-a u zdravstvu kako bi prezentirali završene projekte, najavili nove i popričali o izazovima u njihovom provođenju. Ovogodišnja konferencija posvećena je povećanju učinkovitosti bolničkih sustava.

HospITal days 2012. organizira softverska tvrtka IN2 koja je sa svojim bolničkim i laboratorijskim sustavima prisutna u većini hrvatskih bolnica. Partner konferencije je Hrvatski telekom.

Na konferenciji se očekuje preko 200 sudionika iz Hrvatske i regije zainteresiranih za problematiku upravljanja bolnicama, kao i za razne eHealth inicijative i nacionalne zdravstvene programe koji se uskoro planiraju provesti.

Sponzori konferencije su Microsoft Hrvatska, Hewlett-Packard,  Recro-net, I&I (Medavis), i Vams Tec, a medijski pokrovitelji Tportal.hr, Mreža, Poslovni dnevnik i Rep.hr.

Detalje o konferenciji i link za prijavu (lokacija, vrijeme, Google mapa,…) potražite u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.