Imam li flagship? Najzahtjevnije igre na Androidu

Fotografija članka: Imam li flagship? Najzahtjevnije igre na Androidu

Platili ste masno za novi Android uređaj i želite vidjeti rade li vam najzahtjevnije igre dobro na njemu? Evo popisa najzahtjevnijih igara trenutno dostupnih na Trgovini Play.

Oglas

Mnogi često razmišljaju o tome kako mogu praktično provjeriti koliko je jak njihov uređaj. Jedan prilično zgodan test je pokretanje najzahtjevnijih programa, a to su definitivno igre. Iako multitasking ima korisne i praktične primjene, nema do poštene igre koja može zagrijati vaš mobitelčić.

Donosimo vam popis 5 najzahtjevnijih igara po našem mišljenju. Svakako ste slobodno u komentarima dopuniti popis imate li još kakav prijedlog. Svakako ćemo voljeti čuti i vaše dojmove kako navedene igre rade i na vašim uređajima. Krećemo…

Možda najbolja FPS igra na tržištu Android aplikacija ima puno toga za ponuditi. Zbog toga puno i traži od vašeg uređaja pa se nemojte iznenaditi ako će ova aplikacija zagrijati vaš uređaj. Lokacije na kojima trebate neutralizirati svoje protivnike su razne, od Venecije pa do raznih građevinskih zemljišta. Ono što je svim lokacijama zajedničko je prekrasna HD slika.

Ova igra je također napravljena od strane Gamelofta. Možda najbolja igra za vožnje automobilima na Androidima, nasljednik popularne Asphalt 7 igre. Među novostima se ističu postavljene rampe raznim mjestima koje će omogućiti trikove u zraku. Igra je dostupna u Trgovini Play.

imam-li-flagship-najzahtjevnije-igre_2

Između Asphalt 8 i RealRacinga 3 traje ljuta trka već stanovito vrijeme. No, zagriženi ljubitelji igara će rado zaigrati obje igre. RR3 se fokusira na utrke na stazama te je također izrazito grafički zahtjevna. Svakako obratite pažnju na ljepotu slike na RR3 jer ponekad ista zna biti malo prilagođena zahtjevima smartphonea.

Spin off prepoznate igre Assassin’s creed je također fenomenalan način da vidite što sve vaš uređajčić može i koliko dugo. Ubisoft je podigao ljestvicu zahtjeva visoko jer osim prekrasne grafike imate i brojne 3D elemente. Iako je stara par godina, ovo je još uvijek izvrsna i prije svega “prekrasna” igra.

Još jedan FPS naslov je ušao u ovu kategoriju, ovaj put sa SCI-Fi tematikom. Cilj vam je neutralizirati sve izvanzemaljce koji su zavladali zemljom pa ćete već na samom početku vidjeti da je ovo malo drugačija FPS igra. Postoji i verzija igre koja se plaća (NOVA 3 Orbit Vanguard Alliance), a može se također preuzeti s Trgovine Play.

imam-li-flagship-najzahtjevnije-igre_3

Sviđaju li vam se naslovi i jeste li ih već probali? Javite nam u komentarima… :D

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.