Ima li Google Glass u učionici osim kao sredstvo varanja i pozitivnih strana? [infografika]

Fotografija članka: Ima li Google Glass u učionici osim kao sredstvo varanja  i pozitivnih strana? [infografika]

iPad i Chromebook već su dokazali svoju svrsishodnost u obrazovanju ali Google Glass u učionici osim kao sredstvo varanja, ima i pozitivnih strana.  Australska  , mrežna stranica nam prikazuje u infografici kako se Google Glass može koristi u razredu i koje promijene primjena gadgeta donosi.

Oglas


Poznato je da se eventualna primjena Google Glass u učionici može izvrsno iskoristiti za varanje profača i biti suvremeni šalabahter, ali ipak nije sve tako crno. Primjena ima isto tako pozitivnih strana. Neke od njih su dijeljenje informacija u učionici, višejezično okruženje uz mogućnost prevođenja u realnom vremenu, daljinsko učenje (što je osobiti interesantno u Australiji),  kroz Google Hangout učenicima i profesori iz cijelog svijeta mogu biti u kontaktu, mogu se provoditi edukativne interaktivne igre, itd. Najbolje je da za detalje pogledate infografiku u nastavku. Ali, prije nego ju pogledate, zanima nas što vi mislite o primjeni Google Glass gadgeta u učionici? Vidite li pozitivnu primjenu ili ne?

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.