I’ll be back – novi Terminator 6 stiže 2019. godine!

Fotografija članka: I’ll be back – novi Terminator 6 stiže 2019. godine!

James Cameron je ponovno udružio ekipu: Arnolda Schwarzeneggera, Lindu Hamilton i redatelja Tima Millera te zajednički rade na novom nastavku kultnog Terminatora.

Oglas

Nakon 33 godine otkad je nastao prvi Terminator film, legenda se vraća. James Cameron kaže kako će se radnja odvijati nakon Terminatora 2: Sudnji dan i preskočiti sve nastavke koji su od tada izašli. Redatelj će biti Tim Miller (redatelj u Deadpoolu). Namjeravaju napraviti trilogiju nastavaka za koje još nemamo imena, a od kojih će prvi izaći 26. srpnja 2019.

Tim se nada kako će se serijal o Terminatoru vratiti korijenima, a imat će i suvremenu senzibilnost baziranu na kolektivnoj anksioznosti oko umjetne inteligencije. Cameron kaže – “Sada je to isplivalo na površinu… Prva dva filma o terminatoru koja sam napravio bavila su se tjeskobom o strojevima iz budućnosti i prihvaćanjem istih u fantastičnom kontekstu. Zato sam vrlo uzbuđen jer ćemo predstaviti ideju priče koja ima smisla u sadašnjosti.

Prvi filmovi su relevantniji danas nego li u vrijeme kada ih je (Cameron) napravio. Puno toga čini se kao prognoza jer postaje realnost svijeta u kome živimo” – dodaje Miller.

Jedva čekam da vidimo nove filmove sa ovom postavom koja je već u godinama. U posljednjem filmu, Terminator Genisys, koristili su CGI koji je predstavljao Scwarzeneggera kao puno mlađeg stroja za ubijanje. Vidjet ćemo kakav će biti novi Terminator.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.