The Station tajanstvena SF igra izlazi početkom veljače

Fotografija članka: The Station tajanstvena SF igra izlazi početkom veljače

U dalekoj budućnosti Espial Space Station, najnaprednija letjelica za istraživanje izvan naše atmosfere, prati izvanzemaljski planet Psy-Prime.

Oglas

Mala istraživačka ekipa koja je se sastoji od najboljih stručnjaka za procjenu izgleda zajedničkog života. Ubrzo nakon učenja inteligentnih domorodaca ubrzo su upleteni u sukob, te odjednom odlaze izvan mreže i nikada se ne vraćaju. Igrači se šalju istražiti tajanstvene okolnosti te u trenutku pronalaska Espiala zaključuju da je stanica bez snage, s posada je tajanstveno nestala. Upotrebljavajući intuitivno rješavanje problema kako bi se vratila funkcija jezgri sustava broda i oštro promatranje digitalnih logova nestalog tima igrač će razotkriti tajnu iza posade, te njihov iznenadni nestanak.

Razvijen od strane tima AAA veterana uključujući Davea Fracchia, dizajnera Les Nelkina i skladatelja ” BioShock Infinite” i ” League of Legends” Duncan Watta, The Station će odvesti igrače diljem svemira. Igra će biti dobavljiva za PlayStation 4, Xbox One, Windows, Mac, Linux računala.

“Naš je cilj izazvati ono što ljudi očekuju od atmosferskih misterija”, izjavio je Dave Fracchia, izvršni producent, The Station. “Napuštanjem dijaloga temeljenih na igračima uspijevamo replicirati prazninu i osamljenost svemira, a ipak očaravajući tajanstvenim tonom.”
Reproduciraj audiovizualni sadržaj

Izvor fotografija i trailera: 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.