IFA 2012: Sony uvodi NFC MDR-1 slušalice i NFC SRS- BTM8 zvučnik za Xperia modele smartphonea

Fotografija članka: IFA 2012: Sony uvodi NFC MDR-1 slušalice i NFC SRS- BTM8 zvučnik za Xperia modele smartphonea

Sony je službeno predstavio svoje najnovije slušalice koje dolaze pod imenom MDR-1 na IFA 2012,  bežični zvučnik  SRS- BTM8. Oba gadgeta su podržana  od strane NFC tehnologije.

Oglas

Sony SRS- BTM8, zvučnik ima NFC opcije za povezivanje na mobilne uređaje (npr. ) i jednostavno dodirom. Također podržava hands-free i AA baterije. Ako vaš telefon nema NFC, još uvijek se može spojiti na zvučnike putem Bluetootha. Zvučnici SRS- BTM8, imaju na vrhu ručke za jednostavno nošenje i torbicu. Dva stereo zvučnika imaju ukupni kapacitetom od 4W (2W 2 W). Sony kaže da mogu reproducirati glazbu u trajanju od 20 sati. SRS-BTM8, bit će dostupan u crnoj i bijeloj verziji. U ovom trenutku nema informacija o cijeni i datumu prodaje.

 

Linija slušalica je pokrenuta u suradnji između tvrtke Sony i umjetnika kao što su Katy B, Method Man i neka druga zvučna imena. Sony je najavio tri različite slušalice linije MDR-1: MDR-1R (žičane, frekvencijski raspon 4Hz – 80 kHz), MDR-1BT (Bluetooth – mogu se koristiti kontinuirano za 30 sati rada) i MDR-1RNC s mogućnošću filtriranja buke do 99,7% .

MDR-1BT i MDR-1RNC su slušalice koje dodatno imaju Sonyjevu integriranu “One-Touch” NFC funkcionalnost. Uz ovu značajku, korisnik može komunicirati s bilo kojeg uređaja pomoću NFC veze. Cijena nije objavljena.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.