iEurope investicijski fond postao 51-postotni vlasnik tvrtke KupiMe portala za grupnu kupovinu

Fotografija članka: iEurope investicijski fond postao 51-postotni vlasnik tvrtke KupiMe portala za grupnu kupovinu

Koliko je ova investicija značajna za samu tvrtku, američke ulagače ali i Vladu RH, govori i podatak da je na konferenciji uz osnivača KupiMe Vanju Sertića i Laszla Czirjaka, suosnivača i partnera u fondu iEurope, na konferenciji sudjelovao i veleposlanik SAD-a u RH James B. Foley, te Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras.

Kako je rekao gospodin Sertić, investiciju će iskoristiti za širenje u regiji jugoistočne Europe. Grupna prodaja je sve popularnija i u Hrvatskoj, a ona omogućuje jačanje jeftiniju kupovinu od one "redovne" i potiče, kako kaže Sertić, korištenje društvenih mreža. Saznali smo i kako KupiMe ima oko 2.800 partnerskih tvrtki u regiji, od kojih je više od tisuću iz Hrvatske. Uz prisustvo na srpskom i slovenskom tržištu, najavili su i brzo širenje i na tržište Bosne i Hercegovine.

Američki veleposlanik Foley je izjavio kako se nada sve većem broju ovakvih partnerskih odnosa koji mogu dodatno ojačati gospodarske odnose dviju država, dok je ministar Maras potvrdio kako će Vlada Rh podržati sve IT start-up tvrtke koje su orijentirane proizvodnji, izvozu i stvaranju novih radnih mjesta, i što je posebno tipično za IT tvrtke – stvaranje velike dodane vrijednosti.

iEurope investicijski fond postao 51-postotni vlasnik tvrtke KupiMe portala za grupnu kupovinu

iEurope investicijski fond postao 51-postotni vlasnik tvrtke KupiMe portala za grupnu kupovinu

Foto: Božidar Komarić, Racunalo.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.