IDC IT Security, Virtualization & IT Infrastructure Efficiency Roadshow 2014 idući tjedan

Fotografija članka: IDC IT Security, Virtualization & IT Infrastructure Efficiency Roadshow 2014 idući tjedan

Za točno tjedan dana održat će se konferencija na temu IT sigurnosti, virtualizacije i podatkovnih datacentara, u organizaciji analitičke kuće IDC Adriatics.

Oglas

“Vrijednost podataka, njjihova sigurnost, usklađivanje te upravljanje životnim ciklusom i pohrana u modernim data centrima zalog su za kvalitetno poslovanje kompanija krajnjih korisnika“, ističe Ana Papež, Regionalna Direktorica IDC Adriaticsa.

“Prema nedavno završenom istraživanju IDC Adriaticsa, tržište softvera za sigurnost informatičkih sustava u Hrvatskoj u 2013. godini doseglo je vrijednost od 14,19 milijuna USD, odnosno rast od 3,8 posto u odnosu na 2012. godinu”, izjavio je Ivan Juras, IDC-ev analitičar za softverske tehnologije i tržište IT usluga.

“U skladu s kvartalnim praćenjem hardverskih isporuka, u 2013. godini vrijednost isporuka eksternog prostora za pohranu podataka pada u odnosu na godinu prije. Vrijednost hrvatskog tržišta za pohranu podataka lani je iznosila 11,98 milijuna američkih dolara“, napominje Karlo Pernek, stariji IDC-ev analitičar za tržište hardvera.

IDC kao svojevrsni nezavisni “treći stup”, pozicioniran između ponude i korisnika u suradnji sa vodećim kompanijama iz ICT industrije: Balabit, Check Point Software Technologies, APC by Schneider Electric te Megatrend poslovna rješenja izložiti će svoja promišljanja i predstaviti sigurnosna rješenja, trendove i novitete. Ove godine očekuje se 100-tinjak sudionika na konferenciji.

Više o konferenciji potražite u našem . Dodajmo kako je naš Racunalo.com portal tradicionalni pokrovitelj konferencije.

IDC IT Security, Virtualization & IT Infrastructure Efficiency Roadshow 2014 idući tjedan

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.