IDC: Epson je proizvođač pisača koji je oblikovao 2015. godinu

Fotografija članka: IDC: Epson je proizvođač pisača koji je oblikovao 2015. godinu

IDC je tvrtku Epson istaknuo u svome izvješću „Western Europe Business Inkjet Market Shares, 2015“ (Udjeli na tržištu poslovnog inkjet ispisa u 2015.).

Oglas

Autor izvješća Phil Sargeant osvrnuo se na Epsonov porast i komentirao kako je ta tvrtka „oblikovala godinu“. Epson je zabilježio godišnji porast prodaje poslovnih inkjet uređaja od 40,4 posto i postao je drugim najvećim dobavljačem tih uređaja u Europi.

Kako?

Epson je uz inovacije u područjima vizualnih komunikacija, nosive tehnologije, i robotike, doveo inovacije u poslovnom ispisu na novu razinu. Predstavio je nove modele u asortimanima poslovnih inkjet pisača WorkForce Pro i Ink Tank System. Pomiče standarde industrije pisačima Ink Tank System i RIPS kao zamjenom za standardne tintne patrone. Uveo je nove programe za korisnike i nove načine plaćanja. Uveo je revolucionarne promjene u održivost poslovanja i potencijal uštede u poslovanju. Primjerice Epsonovi modeli poslovnih inkjet pisača Workforce Pro nude brzi ispis visoke kvalitete uz sniženje ukupnog troška vlasništva i rad povoljniji za okoliš (82-postotno smanjenje potrošnje energije).

IDC predviđa porast tržišta poslovnih inkjet pisača od 10,2 % (CAGR) do 2020. godine. Epson je uložio 400 milijuna eura u nove proizvodne pogone i najavljuje investiranje 185 milijuna eura u inkjet tehnologiju PrecisionCore tijekom naredne dvije godine. Jasno je da Epson predviđa inkjet tehnologiji sjajnu budućnost.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.