IDC Cloud Leadership, Enterprise Mobility i Social Media Forum 2013

Fotografija članka: IDC Cloud Leadership, Enterprise Mobility i Social Media Forum 2013

Analitička tvrtka IDC Adriatics polovicom listopada organizira konferenciju na temu računarstva u oblaku, mobilnog poslovanja i društvenih mreža.

Oglas

Peta po redu cloud computing konferencija osvrnuti će se na napredne modele usluga u oblaku kao nositelje inovacija unutar poslovanja kompanija i čimbenika za poboljšanje poslovne i financijske učinkovitosti poduzeća. Fokus i teme konferencije obuhvatiti će između ostalog privatne, javne i hibridne aplikacije te sigurnost i infrastrukturne trendove u oblaku.

“U 2012. godini, vrijednost usluga vezanih uz javni oblak dosegnula je 56 milijuna kuna, iskazavši pritom stopu rasta znatno veću od ukupnog IT tržišta u zemlji. Međutim, cloud tržište je istovremenu poraslo nešto sporije nego li se očekivalo, a i znatno manje u odnosu na usporedive zemlje“, tvrdi Boris Žitnik, direktor IDC Adriaticsa.

Konferenciju će također obilježiti predstavljanje 3. hrvatskog istraživanja tržišta Cloud usluga tvrtke IDC Adriatics, kao svojevrsnog nezavisnog “trećeg stupa”, pozicioniranog između ponude i korisnika. Kao i dosadašnjih godina očekuje se oko 120 sudionika na konferenciji.

Milan Kalal, IDC-ev Energy Insights stručnjak za CEE regiju na ovogodišnjem forumu predstaviti će Enterprise Mobility novitete. Navedene teme uključuju selekciju, razvoj i upravljanje M2M rješenja, evoluciju Enterprise Mobile uređaja i ekosustava itd.

će završiti zanimljivom raspravom za okruglim stolom na kojem će sudjelovati domaći i strani predavači.

Više informacija o konferenciji potražite u našem . Spomenimo i kako je naš Racunalo.com portal .

IDC Cloud Leadership, Enterprise Mobility i Social Media Forum

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.