IDC Adriatics i Microsoft Hrvatska organiziraju konferenciju o CRM-u

Fotografija članka: IDC Adriatics i Microsoft Hrvatska organiziraju konferenciju o CRM-u

Koje mogućnosti CRM pruža modernom poslovanju bit će riječi na međunarodnoj konferenciji “Shine in the Age of the Customer” – Solutions for Customer Obsessed Enterprise.

Oglas

Danas je, više nego ikad prije, mobilnost u poslovanju uz maksimalno iskorištavanje svih raspoloživih resursa, kao i aktivno praćenje zadovoljstva korisnika te uspostava i korištenje višekanalne komunikacije postalo prioritet u poslovanju, a jedan od načina kako to postići je svakako i aktivno korištenje CRM-a, sustava za upravljanje odnosima s klijentima.

Moderni kupci, odnosno klijenti, vrlo su dobro informirani te očekuju brzu i kvalitetnu ponudu i rješenja „skrojena po njihovoj mjeri“. Način i kanali komunikacije sve su kompleksniji  i uključuju kombinaciju svih komunikacijskih platformi te je stoga aktivni razvoj poslovanja upravo u segmentu odnosa i komunikacije s klijentima nešto na što je nužno obratiti iznimnu pozornost. Uspješne tvrtke razumiju što njihovi kupci traže, što očekuju, čemu se nadaju i imaju aktivan pregled nad svim kanalima komunikacije, uključujući internet i društvene mreže s podrškom i na fiksne i mobilne kanale.

Razvoj CRM-a, trendovi ponašanja kupaca, nova rješenja za društvene mreže, marketing i odnose s klijentima, unaprjeđenje prodajnog ciklusa i pojačana produktivnost, neke su od ključnih tema koje će iskusni međunarodni stručnjaci iz Microsofta i IDC-a prezentirati na spomenutoj konferenciji. Konferenciju će otvoriti Ivan Vidaković, direktor Microsoft Hrvatska  i Tatjana Lukić, regionalna direktorica segmenta Microsoft poslovnih rešenja a keynote prezentaciju održat će Tomasz Słoniewski, Senior Research Manager iz poljskog IDC-a.

Guido Anterist, Microsoftov direktor poslovnog razvoja i marketinga za EMEA regiju održat će prezentaciju na temu „A new Age of Selling – Deliver Amazing Customer Experiences“ a tijekom konferencije bit će predstavljen i Microsoft Dynamics CRM. Ovo rješenje kroz organizaciju i automatizaciju poslovnih procesa kompanijama može omogućiti smanjenje troškova i povećanje profitabilnosti a samim time i pozitivno utjecati na zadovoljstvo sadašnjih i budućih klijenata te njihovu odanost. A kakva su iskustva korisnika moći će se čuti na panel raspravi koju će moderirati Sven Marušić, direktor tvrtke InfoCumulus..

Konferencija “Shine in the Age of the Customer” – Solutions for Customer Obsessed Enterprise namijenjena je menadžmentu različitih industrija; od financija preko transporta i logistike, telekomunikacija pa sve do trgovine i javnog sektora ali i poslovnim analitičarima te voditeljima IT odjela kompanija.

Ova konferencija dio je regionalne prezentacije novosti na području CRM-a a slična konferencija bit će održana i dan ranije (utorak, 9. prosinca) u Beogradu.

Više informacija potražite u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.