IDC Adriatics EXPO 2014 susret regionalnih ICT direktora u rujnu

Fotografija članka: IDC Adriatics EXPO 2014 susret regionalnih ICT direktora u rujnu

Konferencija će okupiti direktore vodećih regionalnih kompanija kako bi komentirali trenutno relevantne gospodarske i ICT teme, te dali prikaz ekonomskih trendova i razvojnih smjernica u idućih 3-5 godina.

Oglas

IDC Adriatics EXPO 2014 prva je konferencija usmjerena na tržišta istočne Europe i regije Adriatic (Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Albanije i Kosova), a kao domaćin je u konkurenciji zemalja kandidatkinja pobijedila Hrvatska te je grad Opatija odabran kao domaćin susreta direktora vodećih kompanija. Riječ je o susretu gotovo 150 sudionika koji će tijekom trodnevnog druženja, u periodu od 10. do 12 rujna ove godine, kroz vlastita iskustva poslovanja, vizionarskih predavanja regionalnih stručnjaka, te panele i diskusije na teme od interesa donijeti nove smjernice razvoja tržišta u narednih pet godina. Osim toga, po prvi puta će se organizirati i individualni sastanci koji će omogućiti izravnu razmjenu znanja i otvoriti mogućnosti stvaranja novih poslovnih pothvata i suradnji.

IDC Adriatics EXPO 2014 inicijativa je zagrebačkog tima IDC Adriatics kojeg od početka godine uspješno vodi Ana Papež u ulozi regionlne direktorice i koja kreće u realizaciju nove poslovne strategije. Zagrebački tim restrukturiran je sukladno potencijalnima odnosno mogućnostima postojećih stručnjaka  da maksimaliziraju vlastite kvalitete, a čine ga Krešimir Arlić koji je član tima još od 2001. godine, a koji se kroz svojih 14 godina rada i poznavanja ICT tržišta pozicionirao u vodećeg regionalnog ICT analitičara. Potom, Karlo Pernek sa gotovo deset godina radnog iskustva u IDC-u kao stariji analitičar zadužen za područje hardvera. Nikolina Jurišić kao program menadžerica i članica tima od 1999. godine. Ivan Juras, analitičar zadužen za servise i softver te PR i marketing menadžer sa iskustvom u IDC-u od 7 godina. Lada Đukić projektna je i konferencijska menadžerica koja je uz Anu organizirala više od 300 lokalnih i regionalnih konferencija, a IDC-u se pridružila godine 2005. Lokalnom timu se u organizaciji IDC Adriatics EXPO 2014 pridružio i globalni tim koji je podržao inicijativu i koji će osigurati vodeće europske predavače koji će jamčiti vrhunska predavanja te studije slučaja i iskustva korisnika koji napredna tehnološka rješenja primjenjuju u vlastitom poslovanju.

Više o IDC Adriatics EXPO 2014 konferenciji potražite i u našem .

IDC Adriatics EXPO 2014 susret regionalnih ICT direktora u rujnu

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.