ICTbusiness.biz – o hrvatskim tvrtkama od sada i na engleskom jeziku

Fotografija članka: ICTbusiness.biz – o hrvatskim tvrtkama od sada i na engleskom jeziku

Kolege s portala ICTbusiness odlučili su proširiti poslovanje – svoj portal na hrvatskom jeziku proširili su na novu domenu, kao i na novi jezik – engleski.

Oglas

Nakon pokretanja ICTbusiness TV emisije i preuzimanja portala Gameperspectives.hr, kao i ulaska audio servisa ICTbusiness Radio – Link, pokrenut je novi kanal distribucije sadržaja – ICTbusiness International Edition na engleskom jeziku.

Kako kažu, ICTBusiness.biz je novi poslovni portal na engleskom jeziku namijenjen izvještavanju o poslovanju domaćih ICT tvrtki i povezanih industrija i pojedinaca kroz dnevni pregled najaktualnijih trendova, vijesti i događanja na domaćem i globalnom tržištu. Sadržaj portala donosi specijalizirane analize, teme, vijesti i reportaže iz domaće ICT industrije te intervjue s domaćim ICT stručnjacima koji su uspješni i koji svoje tvrtke, proizvode i usluge žele predstaviti svjetskom tržištu.

Kao novost na medijskom tržištu ovaj portal bi trebao pomoći da se uklone jezične barijere u poslovnom svijetu, omogući hrvatskim ICT tvrtkama predstavljanje svojih proizvoda i usluga na globalnoj razini te omogući poslovnim partnerima iz cijelog svijeta da saznaju važne informacije o hrvatskim tvrtkama kako bi što lakše mogli uspostaviti poslovnu suradnju.

Od 1. listopada 2016. ICTBusiness.info postaje još bogatiji. Slijedeći dosadašnji pravac širenja, u kojem je nakon pokretanja portala započeta istoimena TV emisija, a potom i preuzet gamerski portal Game Perspectives te radijska produkcija. Projektu se, naime, priključuje i portal na engleskom jeziku ICTbusiness.biz namijenjen prije svega europskoj publici, srednjoj i istočnoj Europi kako bismo im, među ostalim, približili rad hrvatskih IT tvrtki koje rade ili će tek raditi u svijetu. Naravno, kako je sadržaj na engleskom jeziku publika je cijeli svijet.
– Dražen Tomić, glavni urednik ICTbusiness.biz

Novi portal nije samo puka kopija postojećeg portala ICTbusiness.info nego kombinacija sadržaja s orijentacijom na mnogo veće čitateljstvo, ali i gledateljstvo iz cijeloga svijeta, pojašnjava Tomić i dodaje kako će na novom portalu kao izvršni urednik biti Boris Ocić dugogodišnji radijski urednik, voditelj i novinar koji trenutno vodi radijsku emisiju ICTbusiness.info Radio-Link.

Medijski projekt ICTbusiness namijenjen je svima koji žele zaviriti u nepresušan svijet noviteta, poslovnim ljudima koji će na jednom mjestu moći pronaći sve relevantne informacije koje bi im trebale pomoći u pronalaženju tehnologije za poboljšanje poslovanja i podizanje konkurentnosti. Obzirom da nam je cilj svjetsko tržište, a ICT industrija nema granica, i za domaće IT tvrtke prilike promocije svoga rada i pronalaženja novih poslovnih partnera su velike.
– Dražen Tomić, glavni urednik ICTbusiness.biz

ICTbusiness na engleskom jeziku možete pratiti na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.