Ice Screen Android Smart TV – ekran velik 26 inča, a tek koliko je pametan

Fotografija članka: Ice Screen Android Smart TV – ekran velik 26 inča, a tek koliko je pametan

Ako ste pomislili kako su pametni televizori, koje poznajemo pod nazivom Smart TV zadnja riječ, onda ste se prevarili. Evo nešto novo, zove se Ice Screen, i mobilna je zabava.

Oglas

Ovo je prava mobilni proizvod za zabavu, kako ga zovu, iako nema niti baterije niti išta što ga čini mobilnim uređajem. Tim više što je i ekran popriličan – nije ni 4 ni 7 ni 10 inča, nego 26! Ipak, kažu kako je dovoljno tanak i “pametan”, a potreban mu je samo priključak na struju. Sve ostalo će odraditi sam.

Ako vas zanima hardverska konfiguracija, evo nekih značajki. 26 inčni ekran je HD rezolucije od 1366×768 točaka, što znači da bez problema možete pretraživati Internet i slušati glazbu, gledati video filmove i igrati video igre online (streaming), sve preko takozvane QQ usluge.

Ice Screen radi na 2-jezgrenom ARM Cortex A9 procesoru radnog takta od GHz, a za grafiku ovog Smart TV-a brine se Mali 400 grafički procesor. Ugrađeno je 4 GB RAM-a, a prostor za pohranu podataka prima memorijske kartice do 32GB. Spomenimo i podršku za WiFi (kako bi se spajao na web), 2x USB ulaza, HDMI video izlaz, standardni 3 i pol milimetarski audio izlaz te infracrveni daljinski.

Saznajemo da sve to možete dobiti za samo 315$. Već je u prodaji u Kini, iako je službena premijera 3. rujna. Za ostatak svijeta za sada nema službenih podataka.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.