IBM Tivoli Netcool- softver za složene IT sustave

Racunalo.com foto

Kombinirani portfolio proizvoda Netcool i Tivoli omogućuje korisnicima upravljanje podacima povezanima s elementima infrastrukture,  poput mreža, sustava, sigurnosnih uređaja, elemenata za pohranu i aplikacija kako bi stekli potpuni uvid u performanse infrastrukture ovisno o usluzi. Softver pomaže korisnicima pri upravljanju sve složenijim IT sustavima koji služe za glasovnu, podatkovnu i video komunikaciju, tim više što se u zadnje vrijeme sve više koriste audio i video usluge temeljene na VoIP-u (Voice over IP). Kombinacija Netcool softvera i IBM-ovih tehnologija za upravljanje informatičkim uslugama omogućuje korisnicima integralan pristup i jednostavnost njihovih IT okolina, manje troškove te bolju usklađenost sa standardima.


«Netcool je platforma koja se upotrebljava za prikupljanje podataka iz različitih izvora.  Prednosti ovog softvera očituju se kroz redukciju vremena potrebnog za identifikaciju i rješavanje problema, boljoj iskoristivosti mrežnih izvora te pojednostavljenju upravljanja složenih mreža poput IP, MPLS, ATM i Frame Relay, izjavio je na prezentaciji Ales Pernecky, IBM Tivoli Netcool Sales Manager ECE (East and Central Europe).


Spajajući Tivolijevu vodeću poziciju i iskustvo u upravljanju informacijskim centrima s Netcoolovim iskustvom u radu s mrežnim okruženjima, IBM omogućuje klijentima da iskoriste potpuno integrirani paket programa za upravljanje događajima i performansama, vizualizacijom i automatskim prikazom tijeka rada kroz poduzeće.    


Udruženi portfelji Netcoola i Tivolija pomoći će korisnicima pri upravljanju svim podacima vezanima za infrastrukturne elemente kao što su mreže, sustavi, sigurnosni uređaji, komponente za pohranu i aplikacije kako bi dobili potpuni uvid u stanje i performanse usluga ovisnih o infrastrukturi. Kombinirajući ove portfelje, IBM nastavlja širiti end-to-end management za gotovo svaku vrstu usluga kako bi pridonio optimizaciji kvalitete korisničkog iskustva u:
– financijskim uslugama – aplikacije za prodaju, brokerske i bankarske aplikacije
– vladinim uslugama – eGovernment i ostale IT javne usluge
– prodaji, proizvodnji i uslugama – Enterprise resource planning (ERP) aplikacije i procesi
– zdravstvu – pristup elektroničkim kartonima i aplikacijama za zaštitu privatnosti
– mnogim drugim industrijama u kojima poslovni uspjeh ovisi o uspješnoj isporuci usluga


Business service management (BSM) usklađuje IT operacije s poslovnim ciljevima poduzeća, te omogućuje upravljanje infrastrukturom iz perspektive usluga.


Event management omogućuje automatsko prikupljanje, konsolidaciju i povezivanje događaja. Koristeći automatsku dijagnostiku, obavijesti i rješenja problema, pomaže operativnim timovima da poboljšaju radni učinak, smanje operativne troškove i osiguraju efikasnije i konkurentnije poslovanje.


Network management pomaže pri povećanju dostupnosti kritičnih poslovnih usluga omogućavanjem brze identifikacije i rješavanja problema vezanih za mrežne događaje.


Systems and applications management optimizira stanje i dostupnost kritičnih poslovnih usluga putem brze identifikacije i rješavanja problema vezanih uz ove resurse.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.