IBM Solution Summit 2013 – predstavljene mobilne aplikacije

Fotografija članka: IBM Solution Summit 2013 – predstavljene mobilne aplikacije

Koliko IBM ozbiljnim smatra novo poslovno doba koje je orijentirano prema mobilnim tehnologijama, pokazuju i ove dvije besplatne aplikacije.

Oglas

IBM je sudionicima, pa i nama novinarima ponudio mogućnost praćenja IBM Solution Summit 2013 konferencije na mobilnim uređajima. Radi se o dvije potpuno besplatne aplikacije.

Prva aplikacija ima isti naziv kao i konferencija, IBM Solution Summit 2013, a sudionicima koja omogućuje pregled agende (popisa predavanja), servisnih informacija, osnovnih podataka o predavačima, te ono najzanimljivije – prijenos predavanja uživo (live streaming), te mogućnost naknadnog pregledavanja snimki (video on demand). Aplikacija je dostupna za Android i iOS platforme.

IBM Solution Summit 2013 – predstavljene mobilne aplikacije

Druga aplikacija je IBM Event Companion koja dodatno proširuje korisničko iskustvo sudionika IBM Solution Summit 2013 konferencije. U njoj možete saznati više o predavačima, agendi, ispunjavati online upitnike, ocjenjivati predavače i predavanja, te kontaktirati predavače i druge sudionike konferencije, kao i pratiti Twitter kanal. Aplikacija je dostupna na Android, iOS i BlackBerry platformi, te postoji i kao web stranica razvijena u HTML5 tehnologiji.

Ako ih želite isprobati, upišite imena aplikacija u odgovarajuće web dućane i probajte ih :)

IBM Solution Summit 2013 – predstavljene mobilne aplikacije

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.