IBM-ov Express Advantage za srednje tvrtke

Racunalo.com foto

Express Advantage objedinjuje IBM Express Asset Recovery Solutions, IBM System p5 Solution Edition Express za Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne, IBM System p5 Solution Edition za Oracle E-Business Suite, IBM System p5 Solution Edition Express za mySAP ERP, IBM System i IPTelephony Express, IBM System x3655, x3200, x3250 Express modele i pisače IBM Infoprint 1612, 1622 i1634 Express. 


“IBM Express Advantage portfolio rješenja osmišljena su kako bi i srednje poduzetništvo koristilo sve dobrobiti naprednih tehnologija koje se koriste u enterprise svijetu za implementaciju raznih rješenja od ERP-a, logistike, komunikacija, veće fleksibilnosti poslovanja, produktivnosti zaposlenika do sigurnosti resursa,  a s ciljem bolje podrške poslovanju tih tvrtki“,  izjavio je Ivo Brbić, direktor prodaje u IBM Hrvatska. 


„Sve velike korporacije prepoznale su malo i srednje poduzetništvo kao najbrže rastući tržišni segment, I zbog toga je veoma zanimljiv i IBM-u. Zbog velikog potencijala tvrtki na tom području kao i potencijala budućeg razvoja, IBM je rješenje ovakvim kompanijama kao izvor znanja, iskustva i pomoći u razvoju kao i najveća svjetska counsalting kompanija“, dodao je Brbić.


Primjerice IBM-ova ponuda System p osigurava fleksibilnije poslovanje kroz implementiranje sustava za praćenje i planiranje poslovanja (ERP). Implementacije ERP sustava smanjuju operativne troškove poslovanja omogućujući odvijanje poslovnih procesa uz smanjeno opterećenje zaposlenika.


IBM System i IP Telephony predstavlja cjelovito rješenje za telefoniju koje uključuje platformu System i, prateći softver i 3Comove telefone i pristupne uređaje. Nadzor i upravljanje sustavom centraliziran je, čime se smanjuju operativni troškovi te omogućuje jednostavnije održavanje.


IBM Express Asset Recovery Solutions skup je usluga ciljano razvijanih za korisnike iz redova malih i srednjih tvrtki. Uključuje usluge iz različitih područja kao što su prodaja i isporuka opreme, zaštita podataka i slično. Opseg usluga može se prilagođavati potrebama korisnika, a uključuje podršku kako za IBM-ovu, tako i za opremu drugih proizvođača.


IBM-ove modele System x Express i pisače Infoprint odlikuje povoljna cijena, jednostavno korištenje i održavanje.


Financijski program IBM Financing Advantage dostupan je svima za podršku nabave rješenja, a malim i srednjim tvrtkama omogućuje pristup financijskim sredstvima potrebnim za njihov rast i razvoj kroz povoljne programe financiranja i jednostavne uvjete. U sklopu promotivnog programa Why Wait korisnici mogu odmah instalirati bilo koji sustav IBM System p,i, x,storage ili RSS, s tim da s prvom uplatom mogu pričekati sve do veljače 2007. godine.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.