IBM Dan pametnijih rješenja 2014: tehnologija ubrzano pokreće poslovanje unaprijed

Fotografija članka: IBM Dan pametnijih rješenja 2014: tehnologija ubrzano pokreće poslovanje unaprijed

Više od 300 sudionika su na tradicionalnoj IBM-ovoj konferenciji pod nazivom “Dan pametnijih rješenja 2014” predstavio novu eru pametnijih rješenja.

Oglas

Nova era, A New Era of Smart, predvode četiri područja tehnologije Mobile, Social, Cloud i Big Data & Analytics čija kombinacija mijenja poslovanje iz temelja. Uz Social individualno pristupamo milijunima. Mobile nam pruža idealni kontekst – u pravom trenutku i s punim učinkom. Big Data i analitika iz mase podataka stvaraju uvide, a na kraju dolazi osobni odnos s klijentom. Cloud donosi neograničeni pristup infrastrukturi i rast bez ograničenja. Sve zajedno znači pametnije poslovanje.

Konferenciju je otvorio Randolph Moorer, potpredsjednik softver grupe za Srednju i istočnu Europu tvrtke IBM, koji je izjavio:„Većina tvrtki još uvijek nije u potpunosti spremna za transformaciju utemeljenu na novim tehnologijama. Kako bi iskoristile priliku na tržištu, tvrtke se moraju prilagoditi i biti u skladu s promjenama. Zajedno s novim tehnologijama: Mobile, Social, Cloud i Big Data & Analytics, tvrtke stvaraju temelje za kompetitivne prednosti. IBM omogućava tvrtkama da idu u korak s nužnim transformacijama u poslovanju“.

Voditelj prodaje odjela IBM Social Business & Collaboration za Jugoistočnu Europu, Tihomir Cirkvenčić, održao je predavanje pod nazivom Reinventing Relationship na kojem je predstavio kako iskoristiti tehnologiju u svrhu unaprjeđenja odnosa s krajnjim korisnicima. Gospodin Cirkvenčić objasnio je kako iskoristiti potencijal alata kao što je IBM Connections koji omogućavaju zaposlenicima da budu produktivniji i efikasniji u svom poslovnom okruženju.

U sklopu predavanja pod nazivom Safeguarding the Cloud with IBM Security Solutions, marketing menadžer za sigurnosne sustave za Srednju i istočnu Europu tvrtke IBM, Venkatesh Sadayappan, istaknuo je da devet od deset direktora tvrtki smatra Cloud ključnim za njihove poslovne planove. Međutim, naglasio je da iako poslovanje u Cloudu povećava produktivnost s pristupom informacijama bilo gdje i bilo kada, ono također donosi dodatne sigurnosne rizike koje mogu postati prepreka usvajanju Cloud tehnologije. Sudionici predavanja imali su priliku saznati i kako smanjiti rizik poslovanja u Cloud, kako se zaštiti od eventualnih prijetnji i stvoriti povjerenje u Cloud tehnologiju.

IBM Dan pametnijih rješenja 2014: tehnologija ubrzano pokreće poslovanje unaprijed

IBM-ova konferencija pokazala je da je A New Era of Smart pred nama. Predvode je tehnologije: Mobile, Social, Cloud i Big Data and Analytics. Njihova kombinacija mijenja poslovanje iz temelja. Ove su teme predstavljene u četiri niza predavanja na kojima su IBM-ovi stručnjaci, partneri i korisnici prezentirali su svoja iskustva i projekte temeljene na IBM-ovim tehnologijama i rješenjima koja pomažu u smanjenju troškova, optimizaciji poslovnih procesa i povećanju učinkovitosti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.