iBall Slide Nimble 4GF je 8-inčni tablet sa 4G VoLTE podrškom

Fotografija članka: iBall Slide Nimble 4GF je 8-inčni tablet sa 4G VoLTE podrškom

Kompanija iBall je proširila svoju Slide seriju uređaja predstavljanjem još jednog tableta naziva Slide Nimble 4GF.

Oglas

Ovaj će se tablet sa mogućnošću uspostave poziva, kao i sa podrškom za 4G LTE mreže prodavati u Indiji po cijeni od 146 USD. Što se njegovih hardverskih specifikacija tiče, iBall Slide Nimble 4GF će biti opremljen 8-inčnim IPS ekranom rezolucije 1.280 x 800 piksela, dok će se u svom radu oslanjati na 64-bitni četverojezgreni Cortex A53 procesor radnog takta 1.3 GHz koji je uparen sa 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije koja je dodatno proširiva MicroSD karticama do ukupno 64 GB.

Na području kamera iBall Slide Nimble 4GF nudi 5 MP stražnju kameru sa auto fokusom i LED bljeskalicom, dok će za selfie poslužiti kamera sa skromnim 2 MP senzorom. Ovaj Dual SIM (Dual Standby) tablet je baziran na Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu, a za njegovu autonomiju brine baterija kapaciteta 4.300 mAh. Od opcija povezivanja navedene su podrške za FM radio, 4G VoLTE, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth v4.0, GPS, 3.5 mm audio izlaz te USB OTG.

Kupcima iBall Slide Nimble 4GF tableta na izbor će biti ponuđena samo ružičasto-zlatna varijanta, a navodi se i da će doći sa predinstaliranim MS Office aplikacijama poput Microsoft Word, Excel i PowerPoint.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.