iBall Slide i701: predstavljen 7-inčni Windows 8.1 tablet

Fotografija članka: iBall Slide i701: predstavljen 7-inčni Windows 8.1 tablet

Kompanija iBall je ovaj tjedan predstavila svoj novi tablet za indijsko tržište pod nazivom iBall Slide i701 koji će se prodavati po cijeni od 78 USD.

Oglas

iBall Slide i701 radi na Windows 8.1 operativnom sustavu, a kompanija tvrdi da će se moći nadograditi na Windows 10 kasnije tijekom ove godine. Ovaj je tablet opremljen 7-inčnim IPS ekranom HD rezolucije, dok se kao procesor navodi četverojezgreni Intel Atom (model nije naveden) koji je ukomponiran sa 1 GB DDR3 radne memorije. Korisnicima ovog tableta na raspolaganju je i 16 GB interne memorije koja je MicroSD karticama proširiva do 32 GB.

Na stražnjoj strani iBall Slide i701 tableta smjestila se 2 MP kamera sa LED bljeskalicom, dok se sa prednje strane nalazi 0.3 MP VGA kamera. Opremljen je sa baterijom kapaciteta 3.200 mAh, dok od opcija povezivanja podržava HDMI port, USB sa OTG funkcijom, Wi-Fi i Bluetooth.

Komentirajući predstavljanje ovog tableta, direktor iBall-a Sandeep Parasrampuria je rekao:

„Zaista smo ushićeni što predstavljamo svoj posljednji tablet iBall Slide i701 u suradnji sa industrijskim divovima Intelom i Microsoftom. Ovo je najekonomičniji Windows tablet na svijetu ikad sa cijenom od samo 78 USD. Sigurni smo da će svaki kupac biti presretan ovom ponudom.”

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.