iBall Andi 5N Dude: samo za prave frajere!

Fotografija članka: iBall Andi 5N Dude: samo za prave frajere!

Eto odmah u naslovu mala šala koja se zapravo odnosi na naziv najnovijeg smartfona iz Andi serije uređaja  koji je potekao iz radionice indijske kompanije iBall.

Oglas

Naziv iBall Andi 5N Dude nam je pomalo komičan, jer riječ „dude“ u prijevodu znači čovječe ili frajeru. Uglavnom, mala šala u naslovu se odnosi upravo na to, a moramo priznati kako Indijcima nije lako osmišljavati nova imena svojim smartfonima kad zaista gotovo svakodnevno izlaze novi modeli. Šalu na stranu i posvetimo se specifikacijama ovog pametnog telefona koji je izlistan na kompanijinoj službenoj web stranici te će se prodavati po cijeni od 62$.

iBall Andi 5N Dude je Dual SIM smartfon baziran na sada već stvarno starom Android 4.4 KitKat operativnom sustavu kojega krasi 5-inčni IPS ekran FWVGA (480 x 854 piksela) rezolucije. Ovaj se povoljni smartfon malo komičnog naziva u svome radu oslanja na nespecificirani četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.2 GHz te je uparen sa skromnih 512 MB RAM-a te Mali 400 grafikom. Uz to korisnici na raspolaganju imaju i 4 GB interne memorije koja se može dodatno proširiti MicroSD karticama do 32 GB.

Kada je o kamerama riječ iBall Andi 5N Dude raspolaže 5 MP stražnjim senzorom kamere uz kojega je i LED bljeskalica te VGA to jest 0.3 MP prednjom selfie kamerom. Od opcija povezivanja ovaj smartfon nudi 3G, Wi-Fi, Bluetooth, Micro-USB sa OTG i A-GPS podršku. Usprkos riječi Dude (frajer) u nazivu ovaj će se povoljni smartfon prodavati u samo “muževnoj” zlatnoj boji, a za njegovu će autonomiju brinuti baterija kapaciteta 2.000 mAh.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.