iBall Andi 4.5C Magnifico: kompaktan i nevjerojatno jeftin

Fotografija članka: iBall Andi 4.5C Magnifico: kompaktan i nevjerojatno jeftin

Koliko god tržište pametnih telefona u svijetu bilo razvijeno i koliko god brzo napredovalo, čini nam se kako ništa ne može nadmašiti Indiju i brzinu kojom tamo svaki dan „niču“ novi smartfoni.

Oglas

Naravno, odmah trebamo naglasiti kako je njihova hardverska konfiguracija ponekad vrlo slaba, no za potrebe mnogih upravo je jeftina cijena glavni razlog kupnje smartfona. Indijska je kompanija iBall u prodaju stavila još jedan takav pametni uređaj koji će se prodavati za svega 64$.

Za tu cijenu iBall Andi 4.5C Magnifico nudi 1 GB radne i 8 GB interne memorije koja se može dodatno proširiti pomoću MicroSD kartica i to do ukupno 32 GB. U svome se radu ovaj jeftini smartfon oslanja na dvojezgreni procesor koja radi na taktu od 1.3 GHz.

Osim toga iBall Andi 4.5C Magnifico krasi kompaktni 4.5-inčni IPS ekran FWVGA (854 x 480 piksela) rezolucije te 2 MP prednja kamera, dok se sa stražnje strane našla glavna 5 MP kamera sa LED bljeskalicom. Kako je i za očekivati, ovaj jeftini indijski smartfon radi na malo starijem Android 4.4.2 KitKat operativnom sustavu, ima podršku za 3G mreže te ga napaja baterija kapaciteta 1.700 mAh. U prodaji je u Indiji u crnoj i smeđoj boji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.