I7S TWS Mini bežične in-ear slušalice po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Fotografija članka: I7S TWS Mini bežične in-ear slušalice po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Praktične, lako prenosive i bežične, to su samo neke karakteristike I7S TWS Mini bežičnih slušalica, a koje smo po sniženoj cijeni pronašli na Cafago webshopu.

Oglas

Radi se o minijaturnim in-ear slušalicama koje se preko bežične Bluetooth 4.2 veze spajaju na vaš pametni telefon ili tablet uređaj, a pružit će vam osjetno bolji audio doživljaj nego što će vam to pružiti relativno skromni zvučnici na vašim mobilnim uređajima. Pronašli smo ih po sniženoj cijeni na , a na kraju članka ćemo vam otkriti i vrijedan kuponski kod.

Uz ove ćete slušalice dobiti i posebnu kutijicu za nošenje, a koja je istovremeno i punjač za slušalice, a tu je i USB kabel s kojim punjač spajate u struju. Sve izgleda vrlo lijepo, praktično i simpatično. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu i neznatnoj težini praktički ih nećete niti osjetiti u ušima.

Neki od vas će se vjerojatno pitati možete li na ove slušalice primati telefonske pozive. Odgovor je potvrdan – zahvaljujući ugrađenom mikrofonu možete privremeno zaustaviti glazbu koju slušate, odgovorit na telefonski poziv, te nastaviti slušanje vaše omiljene glazbe.

Kada se jednom preko Bluetooth veze povežete s vašim pametnim telefonom, svaki slijedeći put uređaji će se međusobno automatski prepoznati i povezati. Isto tako, zgodno je što na ekranu možete vidjeti i stanje napunjenosti baterija. Ugrađena baterija u slušalicama je od 50 mAh.

Ove simpatične I7S TWS Mini bežičnih slušalice smo pronašli u prodaji na po sniženoj cijeni od samo 16,55$. Može i jeftinije – u polje za kuponski kod upišite “MAPA29” i cijena će se spustiti na samo . Inače, kuponski kod vrijedi do kraja ovog mjeseca, odnosno 31. ožujka, tako da imate dovoljno vremena sve detaljno pregledati prije kupovine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.