I Vipnet stanovnicima Hrvatske pogođenim poplavama osigurava besplatnu komunikaciju

Fotografija članka: I Vipnet stanovnicima Hrvatske pogođenim poplavama osigurava besplatnu komunikaciju

Za aktivaciju besplatne komunikacije potrebno je nazvati Vip Službu za korisnike na besplatni broj 091 77 00 ili Tomato Službu za korisnike na 092 99 33.

Oglas

Svim Vip i Tomato korisnicima pogođenim poplavama pozivom u Vip Službu za korisnike bit će omogućeni besplatni pozivi i SMS poruke prema svim mrežama te besplatan podatkovni promet unutar Republike Hrvatske. Mobilni Facebook biti će besplatno dostupan na razini cijele Hrvatske radi lakšeg organiziranja prikupljanja pomoći za poplavljena područja. Besplatna komunikacija obuhvaća privatne i poslovne korisnike.

Vipnet poplaveKorisnici s pogođenih područja primit će SMS s informacijom o odobrenju besplatne komunikacije koja podrazumijeva neograničenu glasovnu komunikaciju prema svim mrežama, SMS komunikaciju te podatkovni promet unutar Republike Hrvatske.

Kriterij za odobrenje besplatne komunikacije ispunjavaju korisnici koji su na bilo koji način koristili Vip mobilnu mrežu na područjima pogođenim poplavama u protekla dva dana. Mobilni Facebook besplatno je dostupan svim Vip korisnicima na području čitave Hrvatske kako bi se olakšao proces organiziranja i slanja humanitarne pomoći najugroženijim područjima.

Korisnici će o prekidu besplatne komunikacije biti obaviješteni SMS porukom nakon ukidanja izvanrednih mjera obrane od poplave.

Prepaid i postpaid korisnici će pozivom Službi za korisnike ostvariti pogodnost besplatnih poziva, slanja SMS-a te korištenja podatkovnog prometa dok će postpaid korisnicima po završetku perioda s besplatnom komunikacijom potrošeni iznos biti umanjen na sljedećem mjesečnom računu. Prepaid korisnici koji odaberu mogućnost besplatne komunikacije, u tom periodu neće imati mogućnost poziva prema inozemstvu, ali će i dalje imati mogućnost primanja poziva iz inozemstva. Postpaid korisnici imat će mogućnost poziva u inozemstvo, ali će oni biti naplaćeni.

Apeliramo na korisnike iz područja koja nisu pogođena poplavama da se suzdrže poziva Vip Službi za korisnike kako bi korisnici s pogođenih područja što prije mogli aktivirati besplatnu komunikaciju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.