i-OX sigurnosni prsten za smartfon trebao bi vam osigurati slučajno ispadanje iz ruke

Fotografija članka: i-OX sigurnosni prsten za smartfon trebao bi vam osigurati slučajno ispadanje iz ruke

Za sve one kojima stalno ispadaju smartfoni iz ruku ili ostale stvari jer imaju lošu koordinaciju , preporučujemo osim da posjete liječnika i provedu neurološke pretrage, jedan zgodan dodatak i-OX prsten kojim će učvrstiti svoj smartfon da lako ne isklizne iz ruke.

Oglas

i-OX prsten omogućuje jednostavno udobno držati smartfon njegovim stavljanjem na stražnju stranu. Osim toga, može se koristiti kao stalak za gledanje videa na smartfonu itd.

i-OX sigurnosni prsten za smartfon trebao bi vam osigurati slučajno ispadanje iz ruke 02

Proizvođač nosača je rekao da je mali prsten vakuum pečat pričvršćena na telefon, kako bi se osigurala stabilnost mali prsten, i nikakve druge ljepila, kao što su dvostrane ljepljive takve stvari. Stalak – prsten postavlja se korištenjem vakuumske tehnologije, nema ljepila koje bi poslije bilo teško odstraniti s poleđine smartfona.

i-OX sigurnosni prsten za smartfon trebao bi vam osigurati slučajno ispadanje iz ruke 06

Druga ključna stvar je da se može prsten preklopiti, pa je tada gotovo ravan. Tako neće smetati nosite li smartfon u džepu.

i-OX sigurnosni prsten za smartfon trebao bi vam osigurati slučajno ispadanje iz ruke 03
Proizvod se nalazi u  programu i može se nabaviti po cijeni od 25 dolara ali je dostupan u ograničenim količinama. Nakon prodaje prve količine, cijena će mu porasti na 30 dolara. Ako proizvođač skupi dovoljno sredstava za nastavak proizvodnje, time release će biti u listopadu ove godine.

from on .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.