I Lenovo otvoreno kritizira Microsoft Surface tablet, i tvrde kako će napraviti još bolji!

Fotografija članka: I Lenovo otvoreno kritizira Microsoft Surface tablet, i tvrde kako će napraviti još bolji!

Ovih se dana iz svih oružja puca po Microsoftu zbog njihovog novog Surface Tableta. Nakon što je Acer ispraznio svoja oružja, u pauzi za punjenje javio se i kritički raspoloženi Lenovo.

Oglas

Podsjetimo se, prije nekoliko dana pisali smo o tome kako je oštro kritizirao Microsoft, jer smatraju kako se “guraju” u tržišno područje koje nije njihovo. U Lenovu su se odlučili za drugačiju taktiku. Čelnici Lenova su jednostavno izjavili da što god Microsoft napravi s hardverom, da će to oni napraviti bolje. Ako Microsoft napravi Surface Tablet, u Lenovu kažu kako će napraviti bolji i jeftiniji. U ovoj cijeloj situaciji važno je spomenuti kako su i Acer i Lenovo veliki Microsoftovi poslovni partneri. Kako će sve ovo završiti teško je reći.

Podsjetimo se, već ranije su HP i Toshiba odustali od proizvodnje Windows RT tableta (HP će navodno proizvoditi samo ). Hoće li ovim potezom Microsoft navući bijes partnera, ili će ostvariti novu tržišnu pobjedu, ovoga puta ne na softverskom nego na hardverskom tržištu. Možda je znakovita izjava izvršnog direktora Lenova Yanga Yuaqinga, koji je rekao kako ovim potezom Microsoft postaje samo jedan od mnogih konkurenata na tržištu tableta, tako da ih to previše ne zabrinjava.

Pratit ćemo i dalje što se sve događa na ovom tržištu, koje se očito zakuhava, a kulminacija će očito biti 26. listopada, na dan izlaska Windows 8 OS-a, za kada je najavljen i izlazak , i obrnuto… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.