I James Bond koristi Sonyjeve gadgete – Xperia Tablet, ali i Xperia T, V i J smartphone

Fotografija članka: I James Bond koristi Sonyjeve gadgete – Xperia Tablet, ali i Xperia T, V i J smartphone

Sony se odlučio za drugačiju globalnu oglašivačku kampanju u kojoj je “zaposlio” niti manje niti više nego samo ga Jamesa Bonda, tajnog agenta 007 iz popularnih filmova na velikom platnu.

Oglas

Daniel Craig će ove jeseni reprizirati svoju ulogu MI6 tajnog agenta Jamesa Bonda u novoj Sonyjevoj globalnoj oglašivačkoj kampanji za proizvode. Bili smo na predstavljanju novih Sonyjevih proizvoda iz Xperia obitelji, a i imali smo prilike pogledati i novi 23. po redu James Bondov film pod nazivom “Skyfall”, a koji je u kinima od 30. listopada.

Proizvodi uključeni u kampanju su Xperia™ T smartphone i Xperia™ Tablet, VAIO prijenosna računala i BRAVIA TV-i, a kampanja uključuje online i offline kreativno oglašavanje. Svi ti proizvodi, uključujući Xperia T smartphone,  mogu se vidjeti u filmu SKYFALL.

Sony Mobile Communications („Sony Mobile“) predstavlja novu liniju Xperia™ smartphonea, zajedno s prvim Xperia Tabletom Sony Corporationa. Xperia T (koji na određenim tržištima dolazi pod nazivom Xperia TX) novi je globalni top model koji ima Sonyjev najbolji HD smartphone zaslon, kameru i jednostavne ‘One-touch’ funkcije koje omogućava NFC (Near Field Communications), a model se pojavljuje i u najnovijem James Bond filmu Skyfall, koji uskoro stiže u kina. Xperia V dijeli brojne izvrsne karakteristike s modelom Xperia T, no ima i LTE mogućnost te najvišu razinu vodootpornosti kod smartphonea. Xperia J ima privlačan dizajn te zaslon iznimnih dimenzija za korisnike koji traže kombinaciju izvrsnog stila i pristupačnosti.

Xperia Tablet S prvi puta dovodi Xperia brand u svijet tableta. Xperia T, Xperia V i Xperia J će biti globalno dostupni u četvrtom kvartalu 2012. godine.

Posjetiteljima našeg portala, vama koji čitate ove retke, donosimo dva zanimljiva video dodatka koje nećete pronaći na drugim portalima – prvi je TV reklama za nove Sonyjeve Xperia proizvode u kojoj glavom i bradom glumi James Bond, a drugi je intervju s glumcem Danielom Craigom u kojem priča o samom filmu “Skyfall”. Uživajte, mi svakako jesmo :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.