I Huawei zadirkuje Samsungov Note8

Fotografija članka: I Huawei zadirkuje Samsungov Note8

Huawei nas želi podsjetiti kako i oni imaju nešto bitno za pokazati na IFA 2017 sajmu u Berlinu, te su objavili GIF koji se zadirkuje Samsung.

Oglas

Nakon što je LG već pokazao slomljenu olovku i bilježnicu kao najavu svojeg nadolazećeg “V” modela, i Huawei se uključio u prozivku.

U GIF-u kojeg su objavili na svom twitter profilu, riječ BIGGER  iz Samsungovog slogana “Do Bigger Things” (uradi veće stvari) se precrta i pojavi se Huaweijev “Do What Matters” (učini što je bitno). Nakon toga se pojavi tekst “Do what you want” (učini što želiš) i dolje u objavi stoji IFA 2017, Berlin kao mjesto i vrijeme kada ćemo saznati na što su mislili.

Već znamo da Mate 10 ipak neće biti predstavljen na IFA sajmu u Berlinu, ali možda je došlo vrijeme da Huawei pokaže svog glasovnog pomoćnika (pandan Bixbyju) jer su u objavi stavili hešteg #HuaweiMobileAI, čekajmo 1. rujna pa ćemo vidjeti.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.