I-Care pazi na udaljenost vaše djece od zaslona

Fotografija članka: I-Care pazi na udaljenost vaše djece od zaslona

Danas djeca svih uzrasta djeca gledaju više u zaslone raznih medija nego ikada, a počinju znatno ranije. Prosječan 10-godišnja ima pristup do pet različitih ekrana kod kuće.

Oglas

Danas mnogo vrlo male djece imaju u svojoj sobi TV, s prijenosnim računalnim igraćim konzolama (npr., Nintendo, PlayStation, Xbox), smartphone s igricama, internet i video , obiteljsko računalo i laptop i / ili tablet računala. Istraživanja objavljena u svijetu od strane najviše renomiranih medicinskih i znanstvenih časopisi pokazuje da upravo sve veća količina vremena koju djeca provode gledajući u TV i računalne ekrane mogu izazvati biološke promjene u njihovim tijelima i mozgu koje mogu imati ozbiljne posljedice. možete pročitati jednu zanimljivu studiju o djeci i njihovoj zalijepljenosti na zaslone od strane EU.

Bez obzira provode li vam djeca previše vremena gledajući u zaslone ili ipak kontrolirano vrijeme, pronašli smo jednu tehnološku igračku, kako mi to obično volimo reći, senzor koji prati i provjerava je li zaslon na 50 cm od očiju. Dizajneri senzorskog dodatka , Zhichao Xue & Chen Yizi dobili su za 2012 , nagradu za dizajn.

U ovom trenutku nije nam poznata cijena niti mogućnost kupnje, ali vjerujemo da bi uskoro se proizvod mogao nabaviti putem e-baya ili na  e-shop stranicama . Ne bi bilo loše to kupiti ako imate djecu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.