I Alcatel ima svoj Windows Phone – One Touch View ali pod 7.5 (7.8) inačicom sustava

Fotografija članka: I Alcatel ima svoj Windows Phone – One Touch View ali pod 7.5 (7.8) inačicom sustava

Alcatelovi modeli mobilnih uređaja su cjenovno vrlo pristupačni modeli i ne loše kvalitete.

Oglas

Na našim korisničkim testovima ove godine našlo se je dosta proizvoda iz Alcatela. Među njima su      smartphone, smartphone, obične mobače itd. Vjerojatno vam je manje poznat podatak, ali nimalo nije nezanimljiv, kompanija ima u svojoj ponudi smartphone temeljen na Windows Phone 7.5 – Alcatel One Touch View.

Smartphone ima 4-inčni ekran rezolucije 480×800 točaka i gustoće 252 piksela po inču. Temelji se na IPS matrici i LCD tehnologiji.Radi na čipsetu oznake MSM7227a iz Qualcomma radnog takt od 1 GHz, uz Adreno 200 i 512 MB RAMa. Uređaj je opremljen ss 4GB interne memorije. Njegova kamera ima 5 MP i daje slike maksimalne rezolucije 2560×1920 točaka. Ima i prednju VGA-kameru za Skype pozive. Video je skroman. Može proizvesti video zapise 640×480 točaka pri 30 sličica u sekundi. Model će dobiti nadogradnju na Windows Phone 7.8. Cijena uređaja iznosi  samo 200 eura.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.