HUP-ov pogled u 2015. godinu – što nas očekuje iduće godine?

Fotografija članka: HUP-ov pogled u 2015. godinu – što nas očekuje iduće godine?

U Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin sutra će se održati predblagdansko susret poduzetnika i poslodavca pod nazivom “Pogled na 2015”.

Oglas

Kako saznajemo, uz obraćanje predsjednice HUP-a Gordane Deranja bit će objavljeni i rezultati HUP Skora – alata za praćenje napretka u provedbi reformi, o čemu će prisutne izvijestiti Velimir Šonje.

O konkretnim mjerama kojima treba pomoći privatnom sektoru govorit će se na panel diskusiji popraćenoj izjavama predstavnika tvrtki iz industrija prepoznatih kao strateških u Industrijskoj strategiji Republike Hrvatske.

U panel pod nazivom “Kojim konkretnim mjerama treba pomoći privatnom sektoru i što se mora mijenjati u onom kojim upravlja država?” sudjelovat će HUP-ovci Gordana Deranja, predsjednica, Branko Roglić, predsjednik Nadzornog odbora, Maša Smokrović, dopredsjednica Vijeća članova, Petar Lovrić, član Izvršnog odbora, Davor Majetić, glavni direktor. Očekuju se i video izjave Radisava Drljevića, Stjepana Hittnera, Adriana Ježine, Hrvoja Kolarića, Zvonimira Mršića,  Šime Svetine, Stjepana Talana i Zvonimira Viduke.

Više o HUP-ovom preblagdanskom eventu pročitajte i u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.