Hugo Barra odlazi iz kompanije Xiaomi

Fotografija članka: Hugo Barra odlazi iz kompanije Xiaomi

Podpredsjednik kompanije Xiaomi Global, Hugo Barra, najavio je na svom Facebook profilu kako uskoro odlazi iz ove poznate kineske kompanije.

Oglas

Odlazak je najavljen za veljaču, odmah nakon kineske Nove godine, a zamijenit će ga dosadašnji direktor IP & Partnership odjela Xiang Wang. Barra je izjavio kako je u ove tri i pol godine, od kada je preuzeo direktorsku ulogu, posao imao jako veliki utjecaj na njegov život i zdravlje. Između ostaloga je naglasio i kako mu nedostaju prijatelji i obitelj iz Silikonske doline i ti su ga spomenuti razlozi naveli na donošenje odluke o odlasku iz kompanije Xiaomi.

Vraća se u svoje mjesto, no sa velikom se dragošću prisjeća vremena provedenog u ovoj mladoj kineskoj kompaniji te njenog napretka u gotovo četiri godine koliko je Barra tu proveo.

Između ostaloga, Barra je izjavio kako je Xiaomi Global „prvo dijete koje je pomogao donijeti na ovaj svijet“, a što se tiče daljnjih planova Barra je ostao tajanstven. Naime, nakon povratka u Silikonsku dolinu Barra će uzeti „ prijeko potreban odmor“, a zatim će dalje planirati što će raditi i gdje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.