HUB385 Academy vas priprema za poslove budućnosti

Fotografija članka: HUB385 Academy vas priprema za poslove budućnosti

HUB385 Academy naziv je inovativnog programa edukacija koji je predstavljen u prostorijama istoimenog centra inovacija na zagrebačkoj Trešnjevci.

Oglas

S kurikulumom koji je usmjeren na rezultate i prilagodljiv svim razinama predznanja, HUB385 Academy predstavlja potpuno novi koncept obrazovanja pomoću kojega će polaznici u rekordnom vremenu steći raznovrsne tehnološke vještine i znanja koja su tražena na globalnom tržištu rada, ali i neophodna za razvoj vlastitog tech startupa.

Ivana Šoljan, suosnivačica inovacijskog centra HUB385, Ivan Kunović, voditelj dječjih radionica za robotiku, elektroniku i programiranje te Michael Anderson, popularni motivacijski govornik tom su prigodom predstavili prve radionice koje će se od 2. studenoga svaki tjedan održavati u prostoru popularnog zagrebačkog centra inovacija.

Zbog velikog interesa za STEM obrazovanjem, IKT tehnologijama i metodologijama upravljanja poslovanjem koncipirali smo radionice koje će zadovoljiti svakog zainteresiranog. Academy Workshops otvorene su za laike ili entuzijaste koji žele naučiti kako automatizirati drona, razviti vlastitu iOS aplikaciju ili isprintati 3D uređaj. Tvrtkama je namijenjen PRO Workshops program koji će ponuditi cijeli niz znanja iz upravljanja projektima, ali i uvid u najnovije tehnološke trendove koji će uskoro postati nezamjenjivi. Dok će najmlađi moći sudjelovati na Junior Workshops, gdje će imati priliku unaprijediti svoja znanja o STEM području, tehnologiji i kodiranju.

Predavači su vrhunski domaći i strani stručnjaci iz područja robotike, mehanike, programiranja, 3D printa, IoT-a, UX-a, ali i menadžmenta i strateškog planiranja. S velikim brojem uspješnih projekata i tvrtki iza sebe, iskusni mentori će polaznicima približiti cijeli proces od ideje do razvoja proizvoda i plasmana na tržište te upravljanja poslovnim procesima.

Otkad je otvoren početkom godine, inovacijski centar HUB385 ubrzo je postao kreativno središte domaće ICT industrije koje okuplja mlade developere, digitalce i startup entuzijaste. Uz pomoć renomiranih inozemnih i domaćih stručnjaka do sada su organizirane brojne radionice, tehnološka događanja, meetupi i hackathoni usmjereni na nove tehnologije koje rješavaju lokalne probleme.

Za više informacija i prijave posjetite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.