Huawei Y7 (2018): stiže novo pojačanje povoljnoj Y seriji

Fotografija članka: Huawei Y7 (2018): stiže novo pojačanje povoljnoj Y seriji

Huawei definitivno ne odmara i to je jedan od razloga zašto je ova veoma popularna kineska kompanija na samom vrhu top ljestvice najboljih svjetskih proizvođača smartfona.

Oglas

Tek što je svjetlo dana ugledao Huawei Y9 (2018) smartfon sa dvostrukom prednjom i stražnjom kamerom, na Internet je „procurio“ navodno službeni render koji prikazuje još jednog nadolazećeg člana Huawei Y serije. Riječ je o Huawei Y7 (2018) pametnom telefonu uz čije rendere ne dolaze informacije o specifikacijama, međutim gledajući u sliku možemo donijeti neke zaključke.

Huawei Y7 (2018) dolazi sa popularnim i u novim nadolazećim uređajima nezaobilaznim 18:9 formatom ekrana. Sa stražnje se strane ne nalazi dvostruka, već samo jedna 13 MP kamera koja je smještena u gornji lijevi kut stražnjeg panela, a pored nje se sa desne strane nalazi LED bljeskalica. Na gornjem se dijelu stražnjeg panela u sredini nalazi i senzor otiska prsta, a pretpostavljamo da se na uređaju nalazi 3.5mm audio izlaz te Micro USB port. Sumnjamo da će doći sa USB Type-C portom s obzirom da je on rezerviran za uređaje malo većega ranga.

Prema slikama prednje i stražnje strane uređaja možemo zaključiti kako je okvir metalne izrade, dok nam odsutstvo bilo kakvih antenskih linija nagoviješta kako bi ovdje mogla biti riječ o polikarbonatnom kućištu.

Sve su ovo samo nagađanja i informacije koje možemo prikupiti gledajući slike, no ako se bliži službeno predstavljanje ovoga smartfona javnosti, tada vjerujemo kako ćemo u narednim danima saznati malo više o njemu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.