Huawei Watch – stiže nadogradnja na Android Wear 2.0

Fotografija članka: Huawei Watch – stiže nadogradnja na Android Wear 2.0

Popularni Huaweijev pametni sat počeo je dobivati nadogradnju na novu verziju sustava Android Wear 2.0

Oglas

Huaweijev prvi Android Wear pametni sat i dalje izgleda odlično i dosta popularan. Izdan je još u 2015. godini, ali nije zastario (mnogi bi se složili da izgleda bolje od ). Radi toga vlasnici strpljivo isčekuju nadogradnju na novu verziju softvera, Android Wear 2.0.

Ažuriranja su već počela no među prvima će ih dobiti samo oni koji su na “developer preview” verziji. Nakon što se ažuriranja izdaju iskusnim testerima i ne bude više bugova, Huawei bi trebao poslati nadogradnju i drugim korisnicima. Ažuriranje bi trebalo stići za sve varijante sata Huawei odnosno Classic, Women i Standard.

donosi novu Android Wear Play trgovinu i bolje Wi-Fi značajke, aplikacije i novi izgled satova te poboljšanja za poruke. najzanimljivija značajka je vjerojatno Google Assistant pomoćnik.

Google je nekoliko mjeseci radio na verziji 2.0, a bio je uređaj za testiranje razvoja pa će vjerojatno opravdati visoka očekivanja za ovu nadogradnju.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.