Huawei uskoro predstavlja novi 18:9 smartfon sa dvostrukom kamerom?

Fotografija članka: Huawei uskoro predstavlja novi 18:9 smartfon sa dvostrukom kamerom?

Po pitanju vjerodostojnosti kineska regulatorna agencija TENAA je jedan od najpouzdanijih izvora informacija o nadolazećim smartfonima na Internetu.

Oglas

Mogli bismo reći da je TENAA po pitanju davanja informacija o nadolazećim kineskim smartfonima pravi zlatni rudnik. Najnoviji uređaj koji spominje ova agencija je pametni telefon kodnog naziva Huawei FIG-AL00. Ovaj smartfon dolazi sa dvostrukom stražnjom kamerom i senzorom otiska prsta koji je također smješten na stražnjem panelu ovog uređaja.

Na žalost, ovoga puta TENAA ne otkriva mnogo detalja o nadolazećem uređaju kompanije Huawei, međutim zna se da će ovaj smartfon imati dva SIM utora te će raditi na Android operativnom sustavu. Slike uređaja otkrivaju LED bljeskalicu smještenu pored modula dvostruke kamere, a osim toga tu je i kružni senzor otiska prsta te logo kompanije Huawei. S prednje strane se nalazi selfie kamera, a ekran dolazi u danas veoma popularnom 18:9 formatu.

Na žalost brojevi modela Huawei smartfona koji završavaju sa ALOO slovima obično budu namijenjeni samo kineskom tržištu, pa stoga zaključujemo kako će i Huawei FIG-AL00 vrlo vjerojatno ostati unutar kineskih granica.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.