Huawei U8300 – cjenovno najpristupačniji damski smartphone

Fotografija članka: Huawei U8300 – cjenovno najpristupačniji damski smartphone

Kompanija Huawei Device sa svojim partnerom, Tele2 mrežom, u prodaju je pustila cjenovno najpristupačniji Android telefon namijenjen upravo pripadnicama nježnijeg spola. To ni u kom slučaju ne znači da je Huawei podcijenio komunikacijske i multimedijalne potrebe svojih korisnica. Upravo suprotno. Huawei U8300 dolazi sa svim inovacijama i funkcionalnostima koje krase ostale uređaje kineske kompanije, a ono što ga razlikuje od svih ostalih telefona trenutačno dostupnih na tržištu jest neobični, stilizirani, dizajn aparata i ergonomski promišljeno kućište koje će našim damama omogućiti nesmetano upravljanje svim integriranim rješenjima.

Kada govorimo o dizajnu, u vremenu u kojem svi uređaji nalikuju jedan drugom, Huawei U8300 izdvaja se iz mase jedinstvenim dvodijelnim kućištem koje krasi veliki TFT touch-screen u gornjem dijelu aparata i puna QWERTY tipkovnica u donjoj polovici. Time je budućim korisnicama omogućeno da njime upravljaju na način koji im najbolje odgovara pa čak i kada imaju duge nokte. Nadalje, dolazi u tri boje (crnoj, bijeloj i pink) pa će svaka vlasnica moći odabrati i kolorit koji je sukladan njenoj osobnosti.

Kada je pak o funkcionalnostima riječ, svakako vrijedi naglasiti da je Huawei U8300 telefon osposobljen za surfanje brzim mobilnim HSDPA mrežama kao i Wi-Fi mrežama, te da se s drugim uređajima povezuje ili bežičnom Bluetooth vezom ili žičnom USB 2.0 vezom. Osim toga, nisu zaboravljeni niti napredni multimedijalni alati koje predvodi kamera (3,15 MP), FM radio te audio i video playeri za reprodukciju glazbe i video datoteka. Posljednje, no ne i najmanje važno, je da U8300 dolazi sa mnogim naprednim dodacima poput track ball joysticka i torch opcije, koji se pretežito nalaze na uređajima višeg cjenovnog razreda. Torch opcija je utoliko interesantna jer se radi o lampici koja je vrlo pogodna nađe li se korisnica uređaja u mračnoj prostoriji ili primjerice nije u mogućnosti pronaći ključeve u mraku.

Kada svemu ovom dodamo da je Huawei U8300 u ponudi Tele2 dostupan po iznimno povoljnoj cijeni od svega 545,00 kuna u prepaid paketu, jasno je da se radi o uređaju koji u odnosu cijene i kvalitete, korisnicama danas uistinu nudi najviše.

Huawei U8300 – cjenovno najpristupačniji damski smartphone

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.