Huawei se pohvalio kako im je prodaja u našoj regiji narasla za više od 20 posto

Fotografija članka: Huawei se pohvalio kako im je prodaja u našoj regiji narasla za više od 20 posto

Čini se kako korisnici u srednjoj i istočnoj Europi vole Huaweijeve pametne telefone, što potvrđuju i prodajni rezultati koje je objavila kineska kompanija. I ne misle se zaustaviti samo na ovim brojkama…

Oglas

Huawei Consumer Business Group objavila je prodajne rezultate za 2017. godinu koji pokazuju nastavak snažnog rasta, posebno u regiji srednje i istočne Europe. U Huaweiju planiraju nastavak trenda rasta prodaje mobitela jer tržišne procjene govore da će do 2021. godine više od 60% svjetske populacije posjedovati pametni telefon.

Huawei je prošle godine zabilježio sve veću potražnju za svojim pametnim telefonima kroz cijeli asortiman. U kompaniji planiraju nastavak tog trenda i narednih godina jer tržišne procjene govore da će do 2021. godine više od 60 posto svjetske populacije posjedovati pametni telefon (IDC, istraživanje „Mobilna umjetna inteligencija i budućnost inteligentnih uređaja“).

Porast prodaje reflektirala se i u sve većoj prepoznatljivosti Huaweija kao globalno poznatog, premium brenda. U 2017. godini Huawei se pozicionirao se na 49. mjesto BrandZ liste „Top 100 najvrjednijih globalnih brendova“, na 88. mjesto Forbesove liste „Najvrjednijih svjetskih brendova“ i 40. mjesto Brand Finance Global liste „500 najvrjednijih brendova“.

Huawei je ojačao svoju poziciju u srednjoj i istočnoj Europi s preko 20 posto rasta prodaje. Sigurni smo da ćemo i sljedeće godine potvrditi svoju predanost zahvaljujući novim pametnim telefonima koji donose intuitivno i prihvatljivo iskustvo za korisnike.
– Zhe Zhang, Huawei direktor za Adriatic regiju

Budući da Huawei kontinuirano bilježi značajan rast prodaje, brend i dalje planira nastaviti biti predan istraživanju i razvoju diljem svijeta kako bi korisnicima pružio najbolje korisničko iskustvo. Ako nas pitate, i ove 2018. godine možemo očekivati puno zanimljivih noviteta s Huawei potpisom.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.