Huawei priprema povoljniji smartfon u raznim bojama

Fotografija članka: Huawei priprema povoljniji smartfon u raznim bojama

Huawei je tek nedavno otkrio javnosti svoje najnovije P10 i P10 Plus flagship pametne telefone koji su ruku na srce ipak namijenjeni onima dubljeg džepa, no čini se kako kompanija u pripremi ima i nešto ipak malo povoljnije, ali time naravno i hardverski slabije.

Oglas

Naš izvor i ovaj put je kineska agencija za certificiranje TENAA koja je na svojim listama zabilježila dva uređaja pod kodnim nazivom SLA-AL00 i SLA-TL10. Ukoliko je suditi prema navedenim kodnim nazivima čini se kako se ovdje radi o dvije različite varijante istog pametnog telefona.

Iako nije otkriven naziv ovog pametnog telefona, otkrivene su neke njegove karakteristike, kao na primjer težina od 145 grama te dimenzije 143.5 × 71 × 8.05 milimetara. Spominje se kako će tajanstveni Huawei pametni telefon imati kućište u zlatnoj, crnoj, crvenoj, plavoj i još nekim drugim bojama – svakako zanimljiva paleta boja koja bi se mogla poistovjetiti sa dolaskom toplijih dana, a za takve dane najbolje pašu i vesele boje.

Prijeđimo sad na ono bitnije, a to su naravno ključne specifikacije ovog smartfona. TENAA nam otkriva kako će ovaj uređaj doći sa 5-inčnim ekranom 720p rezolucije, nespecificiranim četverojezgrenim procesorom sa radnim taktom od 1.4 GHz te sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Šuška se kako se ovdje radi o Qualcomm-ovom Snapdragon 435 procesoru, a osim njega korisnici kod ovog smartfona mogu očekivati 13 MP stražnju kameru, 5 MP prednju selfie kameru, bateriju kapaciteta 2.920 mAh te Android 7.0 Nougat kao operativni sustav.

Nema informacija o tome u kojim će se karakteristikama razlikovati ove dvije verzije istog pametnog telefona, no pretpostavljamo da će razlika biti ili u veličini i rezoluciji ekrana ili u količini radne i interne memorije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.