Huawei P9 s dvostrukom Leica kamerom stigao u Hrvatsku i u našu redakciju, cijena zanimljiva

Fotografija članka: Huawei P9 s dvostrukom Leica kamerom stigao u Hrvatsku i u našu redakciju, cijena zanimljiva

“Dvooko čudovište”, kako smo ga već nazvali od milja u redakciji, može se pohvaliti odličnim dizajnom, kompaktnim dimenzijama i dvostrukom stražnjom kamerom po kojoj je novi Huawei P9 jedinstven.

Oglas

Još je početkom prošlog mjeseca Huawei Consumer Business grupa predstavila svoju novu perjanicu, a koja je razvijena u suradnji s Leica Camera AG. Mnogim je korisnicima upravo kamera najvažniji dio pametnog telefona, tako da će kod ovog modela zaista doći na svoje.

Sam vanjski izgled mu je odličan i dopao nam se od prve. Vidi se kako je kompanija puno truda uložila upravo u vanjski izgled, a koji je također mnogima vrlo važan. Huawei P9 je inače prvi smartfon izrađen u suradnji s Leica Camera AG,  a njihova zajednička inovacija odnosi se na dvostruku stražnju kameru za koju kažu kako će pomaknuti granice snimanja fotografija, što ćemo ovih dana i isprobati.

O hardverskoj konfiguraciji već smo puno puta , ovaj puta ćemo se ipak osvrnuti samo na onaj “prodajni” dio. Naime, Huawei P9 bi se u službenoj prodaji trebao pojaviti u drugoj polovici svibnja, kako kod  telekom operatora tako i u slobodnoj prodaji, i to u dvije boje: srebrna (Mystic silver) i siva (Titanium grey). neki su vebshopovi već objavili kako ga imaju, a cijena mu se kreće u prosjeku od 4.400 do 4.700 kuna.

Huawei uz ovaj uređaj nudi i trostruko jamstvo:
•    3 godine jamstva – nakon isteka redovnog jamstva u trajanju od dvije godine, dobit ćete dodatno jamstvo proizvođača za Vaš uređaj u trajanju od jedne godine.
•    Tromjesečno jamstvo za zaslon – tijekom prva tri mjeseca od kupnje uređaja, u slučaju bilo kakvog oštećenja zaslona, imate pravo na jednu besplatnu zamjenu zaslona.
•    Zamjena uređaja unutar tri mjeseca – ako dođe do hardverskog kvara tijekom prva tri mjeseca od kupnje uređaja, imate pravo na jednu besplatnu zamjenu uređaja umjesto popravka.

Očekujte uskoro i naše prve dojmove o Huawei P9 novom top smartfonu ove renomirane kineske kompanije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.