Huawei P9: prvi renderi otkrivaju dvostruku stražnju kameru

Fotografija članka: Huawei P9: prvi renderi otkrivaju dvostruku stražnju kameru

Huawei je nedavno predstavio svoj Mate 8 flagship, a sada se čini kako ova kompanija već u pripremi ima predstavljanje svog sljedećeg flagship smartfona naziva Huawei P9.

Oglas

Da se bliži predstavljanje ovog smartfona možda najbolje svjedoče renderi koji su se nedavno pojavili, a oni nam ukazuju na to da će P9 doći sa potpuno metalnim kućištem koje će biti dostupno u nekoliko različitih boja koje uključuju bijelu, crnu, srebrnu, zlatnu i ružičastu.

Također, čini se da će P9 biti opremljen sa senzorom otiska prsta na stražnjoj strani te dvostrukom kamerom. Što se tiče njegovih hardverskih specifikacija prijašnje neslužbene informacije upućivale su na to da će biti opremljen ekranom dijagonale 5.2 inča i FHD rezolucije, Kirin 955 procesorom te sa 4 GB RAM-a, baterijom kapaciteta 4.000 mAh i 8 MP selfie kamerom.

Prijašnje glasine također su govorile da će P9 doći sa dvostrukom stražnjom kamerom od kojih će jedna imati 12 MP, dok će druga biti senzor dubine. Za sada se ne zna kada će ovaj zanimljivi smartfon biti predstavljen, ali prema posljednjim informacijama čini se da se to neće dogoditi prilikom 2016 Mobile World Congress-a.

huawei-p9-renders-leaked-02 huawei-p9-renders-leaked-03 huawei-p9-renders-leaked-04 huawei-p9-renders-leaked-05 huawei-p9-renders-leaked-06

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.