Huawei P9 premijerno na posebnom eventu 6. travnja

Fotografija članka: Huawei P9 premijerno na posebnom eventu 6. travnja

Početkom travnja očekuje nas još jedan veliki event – kineska kompanija će premijerno predstaviti svoj novi flagship pametni telefon – Huawei P9.

Oglas

Naravno, o Huawei P9 smartfonu znamo već puno, a ako redovito pratite naš portal smo o njemu već u puno navrata. Informacije su dosta šarene, spominjalo se čak 6 GB RAM-a, ali čini nam se kako se od toga neće dogoditi ništa. Spominje se više inačica ovog modela (navodno tri), ovisno koje su vaše potrebe i naravno koliko novca namjeravate uložiti u sve to.

O samom hardveraju smo pisali već puno puta, no samo ćemo vas podsjetiti na 5,2 inčni FHD ekran od 1920x 1080 točaka, a radit će na kompanijinom moćnom 8-jezgrenom HiSilicon Kirin 950 procesoru, a koji možete pronaći na trenutno aktualnom modelu Mate 8.

Jedna od najjačih karakteristika koja se očekuje na P9 modelu je njegova dvostruka stražnja kamera, to će biti zanimljivo vidjeti. Puno više detalja pročitajte u našim .

Naravno, sve ćemo saznati uskoro, za nepunih mjesec dana, točnije 6. travnja, kada će se održati i poseban event na kojem će kompanija službeno predstaviti novi Huawei P9, njihov novi top smartfon.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.