Huawei P9: novi teaser potvrđuje dvostruku stražnju kameru

Fotografija članka: Huawei P9: novi teaser potvrđuje dvostruku stražnju kameru

Huawei je službeno potvrdio da će njihov sljedeći P9 flagship smartfon biti predstavljen u travnju.

Oglas

To će se flagship predstavljanje prema posljednjim informacijama dogoditi 6. travnja. Danas imamo prilike vidjeti najnoviji promotivni teaser kojim je ova kompanija na neki način potvrdila da će Huawei P9 doći sa dvostrukom stražnjom kamerom.

Dva velika kruga na slici upućuju na dvostruku kameru na P9 modelu, a same kamere trebale bi biti izrađene u suradnji sa poznatim proizvođačem fotografske i optičke opreme Leica.

Što se tiče ostatka hardverske konfiguracije Standard Edition Huawei P9 smartfon će doći sa ekranom dijagonale 5.2 inča koji je FHD rezolucije, Kirin 950 procesorom, 3 GB RAM-a i 32 GB interne pohrane. High-end i Premium varijanta P9 smartfona će biti opremljeni sa Kirin 955 procesorom, 4 GB RAM-a i 64 GB interne pohrane. Osim njih tu je i Huawei P9 Max koji će doći sa 6-inčnim 2K ekranom, a cijene po kojima će doći ove različite varijante P9 smartfona su sljedeće:

Huawei P9 Lite                     – 1888 Yuan (290$)

Huawei P9 Standard Edition  – 2888 Yuan (443$)

Huawei P9 Premium             – 3498 Yuan (537$)

Huawei P9 Max                    – 4088 Yuan (629$)

huawei-p9-leak

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.