Huawei P9 na službenim renderima; potvrđene specifikacije za 4 modela

Fotografija članka: Huawei P9 na službenim renderima; potvrđene specifikacije za 4 modela

Kako se bliži službeno travanjsko predstavljanje Huawei P9 modela tako Internet sve više obasipaju raznorazne manje ili više točne informacije o njegovim specifikacijama.

Oglas

Nedavno smo mogli vidjeti slike Huawei P9 smartfona, a sada su se pojavili i 3D renderi koji izgledaju službeno. Baš kao što smo i ranije , Huawei P9 će doći u četiri različite varijante i sve četiri će imati dvostruku stražnju kameru. Na ovim je renderima prikazano prilično tanko metalno kućište sa zaobljenim rubovima, a gornji dio stražnjeg panela krasi dvostruka kamera na kojoj za sada ne uspijevamo raspoznati spominjani laserski autofokus.

Osim toga vidimo i senzor otiska prsta koji polako postaje standard i srednje klase uređaja, a generalno možemo reći kako nas Huawei P9 podsjeća na kombinaciju Mate S, Mate 8 i P8 modela.

Između ostaloga Huawei P9 je nedavno certificiran te nam je FCC otkrio kako će osnovni model pokretati Qualcomm Snapdragon 650 procesor uparen sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Zatim će slijediti model sa Kirin 950 procesorom, 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Zadnja dva modela će biti prave „zvijeri“, pa će tako imati Kirin 955 procesor uparen sa 4 GB RAM-a te će jedan model imati manji ekran QHD rezolucije, a jedan će imati 6-inčni ekran QHD rezolucije (vjerojatno Huawei P9 Max).

Huawei P9 (1) Huawei P9 (2)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.