Huawei P9 Lite 2017 – pametni telefon brz i aktivan poput vas!

Fotografija članka: Huawei P9 Lite 2017 – pametni telefon brz i aktivan poput vas!

Uvijek iskoristite dan. Ne tratite vrijeme uzalud. Živite brzim i aktivnim životom, stoga vam je potreban mobitel koji će držati korak s vama bez usporavanja. Vi trebate Huawei P9 lite 2017.

Oglas

Život ne prolazi pored vas jer svaki trenutak proživljavate u potpunosti. Mislite da vrijeme ne treba gubiti jer želite istraživati, zabavljati se i doživljavati različita iskustva. Ljubitelj ste dobre glazbe koja vas prati bez obzira na raspoloženje. Uživate spremati uspomene snimajući mjesta na kojima ste bili, kao i osobe koje ste upoznali. Upoznati ste sa svim što se događa oko vas. Jeste li primijetili kako je pametni telefon važan u svemu ovome? On je vaš kontrolni centar i vaša vanjska memorija, vaš dnevnik i vaš vjerni pratitelj. I potpuno je prirodno da i on bude poput vas – brz, dinamičan i aktivan, kako bi vas pratio u svakom koraku.

upravo je takav mobitel u potpunosti dizajniran za to. Od samog početka njegovog razvoja inženjeri koji su radili na njegovom razvoju imali su samo jedan zadatak – stvoriti uređaj koji će spojiti eleganciju i stil s dugotrajnim životnim vijekom baterije, kako bi dobili uređaj izuzetnih performansi koje će zadovoljiti i najaktivnije korisnike.

Kako bi uspjeli u tom zadatku, tvorci uređaja odlučili su opremiti ga HiSilicon Kirin 655 procesorom koji omogućuje dugotrajan životni vijek baterije i izuzetne performanse. To je moguće jer je procesor opremljen s osam Cortex-A53 jezgri, od kojih su četiri brzine 1,7 Ghz dizajnirane za manje zahtjevne zadatke čime se štedi baterija kada nisu potrebne pune performanse uređaja, te četiri jezgre brzine 2,1 Ghz koje uređaju omogućuju snažne performanse kada je potrebna dodatna snaga.

Kao i računalu, vašem pametnom telefonu potrebno je dovoljno memorije kako bi mogao brzo izmjenjivati različite aplikacije poput Facebooka, Snapchata, snimanja fotografija kamerom ili surfanja webom, puštajući pritom glazbu u pozadini. Kod dostupna količina memorije nikad nije upitna jer uređaj ima 3 GB RAM-a, što je dovoljno za neometan rad svih vaših aplikacija.

Uz to ne morate ni brinuti o količini dostupnog prostora za pohranjivanje fotografija i videa koje snimate, kao ni glazbe koju skidate. 16 GB unutarnje memorije omogućite će pohranu  mnoštva različitog sadržaja, a kako nikad nije dovoljno slobodnog mjesta, kod uvijek postoji i mogućnost za plan B i to kroz podršku za microSD karticu do 256 GB.

Još jedna stvar često se previđa kod izbora idealnog pametnog telefona, a to je operativni sustav. Očito je da bi to trebao biti Android jer sve aplikacije i razni dodaci napravljeni su za taj sustav no, i kod njega postoje neki nedostaci jer Google prilikom dizajniranja nije previše razmišljao o funkcionalnosti. je stoga uređaj opremio svojim EMUI 5.0 korisničkim sučeljem čiji elegantan i minimalistički dizajn s mnoštvom dodatnih značajki svim korisnicima omogućuje lakše i ugodnije korištenje telefona za još bolje korisničko iskustvo.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.