Huawei P9 i P9 Plus: objavljeni fantastični prodajni rezultati

Fotografija članka: Huawei P9 i P9 Plus: objavljeni fantastični prodajni rezultati

Kineska se kompanija Huawei pohvalila fantastičnim brojem isporuka svojih P9 i P9 Plus pametnih telefona koji su službeno predstavljeni 6. travnja.

Oglas

Ova dva pametna telefona u prodaji se nalaze tek šest tjedana, a kompanija navodi da je u tom razdoblju isporučeno čak 2.6 milijuna primjeraka. Koliko se dobro prodaju novi kompanijini pametni telefoni možda najbolje svjedoči podatak da je prodaja P9 modela izvan Kine veća za čak 130% u odnosu na prošlogodišnji P8 model za isto vremensko razdoblje.

Za ove je prodajne rezultate kako se trenutno čini najzaslužnija dobra prodaja Huawei P9 modela u Europi. Tako je u Francuskoj prodaja Huawei P9 pametnog telefona 1.000% veća u odnosu na P8 model, a u Poljskoj i Finskoj ta razlika iznosi 400%, dok u Engleskoj u odnosu na prošlogodišnji model ta razlika iznosi 300%.

Zahvaljujući odličnim prodajnim rezultatima P9 i P9 Plus modela kineska je kompanija Huawei uspjela zadržati visoko treće mjesto na ljestvici najvećih proizvođača pametnih telefona u svijetu, a kako se nama svidio Huawei P9 možete pročitati u našoj detaljnoj recenziji koja se nalazi na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.