Huawei P20: trostruka kamera na komičnim službenim video teaserima

Fotografija članka: Huawei P20: trostruka kamera na komičnim službenim video teaserima

Pariz je 27. ožujka mjesto službene premijere zanimljivih pametnih telefona Huawei P20 serije koja će sadržavati čak tri uređaja različitih privlačnih specifikacija.

Oglas

Natpis na teaserima ili posterima kojima se najavljuje premijera glasi “See mooore with AI” – a ukazuje nam na trostruku stražnju kameru za koju je pretpostavka da je rezervirana za high-end Huawei P20 Pro model. Treća je kamera na teaser slikama koje je kompanija nedavno objavila odvojena od dvostrukog modula stražnje kamere, a zašto je to tako, to je pitanje na koje ćemo odgovor čekati vrlo vjerojatno sve do službene premijere ovih uređaja.

Kako se bliži službena pariška premijera tako Huawei sve aktivnije promovira svoje nadolazeće uređaje P20 serije, a najnoviji su promotivni video zapisi na kojima glavnu ulogu ima upravo kamera. Prvi video je nazvan „See Brighter“ te nam na pomalo komičan način najavljuje mogućnosti kamere u uvjetima slabijeg osvjetljenja, dok se u drugom video zapisu naziva „See Closer“ promoviraju zoom mogućnosti nadolazećih smartfona.

Oba promotivna video zapisa na komičan način prikazuju dvoje ljudi; čovjeka „naoružanog“ hrpetinom raznoraznih fotoaparata i fotografske opreme koji pokušava dobiti dobru fotografiju, no to mu ne ide ni približno dobro ni lako kao ženi koja u ruci ima samo Huawei smartfon. U nastavku pogledajte ove promo video zapise, a mi ćemo vam još napisati kako se očekuje da će Huawei P20 imati 5.84-inčni ekran sa izrezom ili „zubom“ u iPhone X stilu namijenjenom smještanju selfie kamere koja će imati Face Unlock podršku kao dio standardnog paketa AI mogućnosti koje će nuditi ovi uređaji.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.