Huawei P20: promo fotke otkrivaju trostruku stražnju kameru

Fotografija članka: Huawei P20: promo fotke otkrivaju trostruku stražnju kameru

Čini se kako će 27. ožujak biti jako zanimljivi dan u kojemu će uz Xiaomi Mi Mix 2s svjetlo dana ugledati i Huawei P20 – dva flagship smartfona koja su i više nego zanimljiva.

Oglas

Nedavno su se na Internetu pojavile cijene po kojima će se Huawei P20 trio prodavati u Europi, a danas nam dolaze nove pojedinosti o trostrukoj stražnjoj kameri. Tu nam kameru otkriva i teaser slika koju je objavila kompanija u sklopu kampanje i najave službene premijere uređaja iz Huawei P20 linije. Natpis koji aludira na trostruku stražnju kameru je “See mooore with AI” – tri slova O za tri kamere.

Neke prijašnje slike Huawei P20 modela prikazuju dvostruku stražnju kameru, a pretpostavka je kako je trostruka stražnja kamera rezervirana za high-end Huawei P20 Pro model. Treća je kamera na teaser slikama koje možete vidjeti u nastavku odvojena od dvostrukog modula stražnje kamere, a zašto je to tako, to je pitanje na koje ćemo odgovor čekati vrlo vjerojatno sve do same službene premijere ovih uređaja.

Osim zanimljivog stražnjeg dizajna trostruke kamere, ove nam slike otkrivaju i dio prednjeg panela koji dolazi sa izrezom ili „zubom“ u iPhone X stilu, a tu se smjestila prednja selfie kamera koja će imati Face Unlock podršku kao dio standardnog paketa AI mogućnosti koje će nuditi ovi uređaji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.