Huawei P20 Pro sa 6 GB RAM-a odličan na Geekbench testu

Fotografija članka: Huawei P20 Pro sa 6 GB RAM-a odličan na Geekbench testu

Kao što već i ptice na grani znaju, za nešto manje od tjedan dana, točnije 27. ožujka, Huawei će održati službenu premijeru svoje nove P20 linije pametnih telefona koja će po informacijama objavljenima na Internetu biti zaista odlična.

Oglas

Ova se linija sastoji od tri uređaja, od kojih je onaj najslabiji, a sukladno tome i najjeftiniji, Huawei  P20 Lite već imao službenu premijeru u Kini, ali u svojoj kineskoj Huawei Nova 3e varijanti. Na portalu možete pogledati što nudi kineska Huawei P20 Lite inačica, a mi ćemo vam nešto više napisati o najjačem uređaju ovoga P20 trojca.

Riječ je o Huawei P20 Pro phabletu koji se pod kodnim nazivom Charlotte pojavio na Geekbench bazi podataka sa kompanijinim Kirin 970 procesorom te sa Android 8.1 Oreo operativnim sustavom. Testirani je Huawei P20 Pro na Geekbench došao sa 6 GB radne memorije te je postigao odlične rezultate, čak i bolje od nešto slabijeg standardnog Huawei P20 modela.

Iako još nije službeno predstavljen, Huawei P20 Pro je na Geekbench testiranju na single-core testu postigao 1.921 bod, dok je na multi-core testu postigao 6.729 bodova. To ipak još uvijek nije bilo dovoljno da prestigne Samsung Galaxy S9 i Sony Xperia XZ2 smartfone.

Očekuje se kako će Huawei P20 Pro doći sa čak tri stražnje kamere i sa 128 GB interne memorije, a šuška se kako će se u Europi prodavati po cijeni od 899 Eura.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.