Huawei P20 Plus – procurili renderi, je li ovo prvi smartfon s 5 kamera?

Fotografija članka: Huawei P20 Plus – procurili renderi, je li ovo prvi smartfon s 5 kamera?

Nedavno je netko od vas, naših dragih posjetitelja, komentirao broj kamera na smartfonima rekavši kako su četiri kamere – previše. A što kažete na nove rendere Huawei P20 Plus smartfona koji pokazuju – 5 kamera?

Oglas

Novi bi smartfon službeno trebao biti predstavljen mjesec dana nakon MWC 2018 sajma, već se zna i datum premijere, a to je 27. ožujka. Na prvi pogleda nalikuje na Huawei P20 Lite, a čije su se najnovije fotke pojavile prije nekoliko dana.

Najveća razlika odnosi se na broj kamera sa stražnje strane, ima ih čak tri – dvije u posebnom okviru te još jedna dodatna. Ne vidimo čitač otiska prsta straga, a nema ga niti sprijeda, tako da je za oačivati kako će biti u samom ekranu, a što nam opet govori kao bi ovo mogao biti top smartfon visoke klase.

Zanimljivo je kako se već znaju i dimenzije – 155,3 x 74,2 x 7,7 milimetara, dok je onaj dio kod kamere širok 9,8 milimetara. Dijagonala ekrana je oko 6 inča, ima infracrveni ulaz (IR), zatim 3,5 milimetarski ulaz za slušalice, dok je s donje strane USB Type-C ulaz. Sprijeda vidimo dvije kamere, tako da je 3+2=5 kamera!

Bit će ga zanimljivo Huawei P20 Plus vidjeti u živo.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.